- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Hamarosan kezdődik az NVIDIA 2026-os GTC előadása
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
ad4mantit3
üzenetére
Attól függ kinek mi a cél. Notebookban én csak használt üzletit vennék. Egy kb egy éves gép, amin még van bőven gyári garancia is a létező legjobb választás. Sokszor szinte még szalon állapotúak, mert egész addigi életét egy dokkolón töltötte az irodában. Egy ilyen gépet alkalomadtán kiegészíteni egy egpu-val a tökéletes felállás számomra. Ami azt illeti kevés olyan szituációt is tudok elképzelni, ahol más felállás lenne a hatékonyabb, de nem vagyunk egyformák, elfogadom, hogy sokan másképp látnak. Én minden esetre akinek tudom ezt a fajta megoldást ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest