- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
20120316
Már nem is tudom, hogy mikor léptem be utoljára facebook-ra, talán kettő hete. Jó nélküle. Helyette G+. Vagyis ott is csak követek pár érdekes, angol oldalt, azokat szoktam olvasgatni. Talán jót tesz az angolomnak, de ami fontosabb, hogy érdekesek számomra.
Ma már tényleg rendet rakok, mert tanulni kell. Sokadszorra "rakok" rendet. Remélem, hogy most sikerülni fog.
http://www.youtube.com/watch?v=R1twT86z5Fo&list=FLiEWwvek21hSGYaoZhq_iPQ&index=7&feature=plpp_videoZULU1253, most keltem. Kivételesen nem ebéd után, hanem ebéd előtt valamiért. Már megint nem fogok este aludni. Fuck.
Ki kellene dobni a picsába ezt a nagy dög asztalt, aztán a helyére valami olcsó, használt raklapot tenni, elfér egymás mellett vagy kettő, aztán, hogy elég magas legyen kellene még kettő, rá valami szivacs, elé egy kis asztalka, aztán lehetne kénylemesen sörözni. Gondolom nem olcsó egy szar raklap, főleg nem négy. Pedig fasza lenne és még rendet sem kellene rakni ezen az asztalon. :666
Egy csomó CD-t is selejtezni kellene, de nincs kedvem. Végig kellene nézni, hogy melyiken mi van, ami órákba telne. Milyen jófej lettem volna magammal, ha ráírom még annak idején, hogy mik vannak rajta. -.-'Na voltam veretni 2 sört meg egy viszkikólát egyik havercsajjal. Jó volt. Beszélgettünk mindenről, együtt lakásról, munkáról, párkapcsolatokról. Egyszer ha csak fővárusunkban lesz állás, akkor össze fogunk költözni. Messze van ez még.
Most meg Slam Poetryt hallgatok, abból is az Akkezdet Phiai együttes remekművét. Érdemes meghallgatni. Ha em tudod mi ez a slam poetry, akkor nézz utána. Nekem nagyon bejön.
http://www.youtube.com/watch?v=vbW-EfqflAo
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest