Aktív témák
-
Loretto
veterán
Nah akkor egy kis ''beszámoló''.
Van kis elalvási idő kb fél mp lehet,de engem nem zavar.Ami a gombokat illeti:nem nehéz nyomni, hanem kicsit hosszabb távot kell a kattanásig megtennie a gombnak, mint a G5-nél, persze kicsivel lehet hogy ''keményebb'', de elhanyagolható. (tehát imho hüleség hogy nehéz nyomni).A gombokat sikerült testreszabni cod2-höz,de a görgő jobb bal/jobb funkcióknak nem találtam értelmet (igy most game és win alatt sem használok oda semmit).Játékban nekem nem tűnt fel hogy bealudna, hisz folytonos a használat.Nagy előny hogy mind a füst mind a gránát, hüvelykujjal ''küldhető''.A kisebb kezűeknek, érdemes az alsó gombot a gyakrabban használt ''tojás''
eldobálására használni.Görgő közép katt lett a távcső, scroll a fegyverváltás, így számomra nagyon kellemes, és hatékonyabb lett a dolog.
Ami a két ''világító'' gombot illeti: ha valakinek sikerül működésre bírni, írjon nekem mailt
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS routerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eldobálására használni.Görgő közép katt lett a távcső, scroll a fegyverváltás, így számomra nagyon kellemes, és hatékonyabb lett a dolog.