- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Az imént tértem haza MM-ból, meg tudtam végre érinteni pár egeret ami talán szóba jöhet, Így leírnám saját ''érzéseimet, amik csak a külsö, a tapintás, gomb és görgő kényelméről szól, ezt vegyétek figyelembe (hátha még próbálni is lehetne őket)
Mx518, mx600 (sajna 610 nem volt kibontva, de remélem csak a 2+gombban különböznek), G5, G7, Trust predator, Ms intell. wireless.(MX1000, razer diamon. dobozban
) volt ''elérhető''.
Mx518 kiesik az nálam az optika és az ára miatt(+2000 ft és akkor G5), ms kényelmetlen volt eléggé, és a görgő gagyi hatást keltett.
Trust fekete ló lehet, mert igencsak csábít az ~6000 ft-os árcédula 1600dpi-vel, bár a hüvelykujj kialakítás lehetne jobb is, görgő kellemes, gombok átlagosnak mondhatóak.
Így tüzetesebben az mx600 ill a G5 kötötte le a figyelmem.
( Megjegyzem akinek tényleg nincs sok pénze, annak jó lehet a trust predator szép kényelmes elvileg 1600dpi)
G5:kellemesen érdes felület, könnyen kattanó gombok.Akinek viszont a görgőt kényelmes használni háát... Nekem a formája nem volt az igazi, valahogy nem és nem. De ugye a 2000dpi sokat nyomhat a latba a magasabb + ~3000 forintos ár ellenére is.Oldalgomb nagyon könynen elérhető.
Mx600: kicsivel nehezebben kattanó gombok (bár ez sem vészes), könnyen kezelhető görgő (sokkal jobban tetszett mint a G5), jól elválik az oldalkattintás és a lefele kattintás is.Remekül felveszi az ember kezét, komolyan annyira kényelmes volt fogni hogy csak na.
Oldalsó 2 gombot kellemesen el lehet érni ezzel nem volt baj, csak a mail, ill üzenet gombokat nehézkes használni, már akinek szüksége van ezekre.
Természetesen a 800dpi nem tudni mennyire lesz elég,de nem vagyok hc gamer.
Alszom egyet a dolgokra, és holnap remélhetőleg a birtokomba kerül valamelyik.
Estie G5 mellett voksolt, bár az indok érdekes volt: '' inkább most vegyél 15-ért, egeret, mint fél év múlva megint 12000-ért. Amúgy nem jött rá minek ennyiért egér.Nekem is fura, de talán túlélem.
Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Tudományos Pandémia Klub
- Spórolós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) volt ''elérhető''.