Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
A Konami most már tényleg a legalja... kb 3 hete bejött az, hogyha 50 coinos jutalomért játszom az utolsó 5 pontos kihívást, és 1 pont elég lenne az 5-höz első nekifutásra, kilép magától a játék az asztalra mintha alt+f4-et nyomnék aztán beírja az eredményt 0-3-nak.
Először azt gondoltam, hogy bug, de már mindent megcsináltam, újraraktam a játékot, letöröltem a user config mappákat, és mielőtt a végső meccset játszanám újraindítom a játékot, és így is konzekvensen kilép, mikor első nekifutásra meg tudnám csinálni a kihívást. Egyszerűen nem hagyja, hogy elsőre megcsinálja az ember a kihívást, a nyakamat rá, hogy ez egy hidden feature.
Nem elég, hogy elrontották teljesen a játékmenetet, nem elég, hogy minden percben belenyúl a játék a meccsbe, ha valahogy végigverekszi magát ezeken az ember akkor ilyen féreg módon elgáncsolja.
Nem vagyok egy agresszív ember de olyan jól esne úgy igazán jól telibetalálva szájbaverni ennek a fostaligának a kreatív igazgatóját
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- League of Legends
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest