Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Na, igen egyetértek. A gyömöszölgetés a legjobb szó rá.
Idegesítő, mikor a védő reakció ideje egyenlő a nullával, Mbappé leszereli simán és kapussal szemben berúgja.
Úgy kellett nyomkodnom tövig a gombokat vasárnap, hogy meglegyen a div2, mint egy bolond, de amint elkezdtem én is agresszíven játszani, egyből meglett az eredménye.

Ami egyébként számomra nem egy jó pont, de ha ehhez kell alkalmazkodni...
Meg ugye Van Bastent kukázhattam, mert állandóan tötymörgött, nem tudtam vele lövésig jutni, sebessége sincs meg. Gullitot átraktam cf-nek a helyére, egyből átfutottam az ellenfél védőit...
Idáig se volt egy álomjáték, de a frissítéssel nekem teljesen szétkúrták. Nagyon alkalmazkodni kell a változásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest