Hirdetés
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
everest140
üzenetére
Így van. Velem ma ugyanez történt. Cseréltem kontrollert a napokban, kipróbálva a ps5-ét, mert már amúgy is elhasználtam picit az xbox-ost. Jobban is fekszik a kezemnek. Nem tudom ezért-e, de hosszú idő után visszajutottam div2-be.
Első három meccsem sima volt, van 9 pontom, örülök magamnak meg minden. Erre jön a kövi 3 meccs és gyakorlatilag három különböző módon szívatott meg a játék.
Egyik meccsen minden labdát a kapusom a támadó elé ütötte, nevetséges. Másik meccsen meg végig 1-0-ra ment a gyerek, én már totál all out attackban vagyok 4 támadóval meg egy amf-vel. Teljesen beszorítottam, ott van nálam Romario, Inzaghi, Mbappé, Müller, de akikkel máskor bődületes gólokat lehet verni, vagy nem érik utol a passzt vagy nem találják el a kaput, ólom lábakon lépkednek, teljesen azt érzed, hogy nem is kontrollálod a játékost. Meg van olyan meccs, amikor mindenre büntetőt fújnak, ez még ami szánalmas.
Szóval mielőtt kárt tettem volna bármilyen berendezésben inkább kiléptem. Nem fogom védeni ezt a játékot se, akármennyire nem szeretem a fifát. Egyszerűen ez is szar, csak másképp. Unom nagyon, hogy nem lehet tisztességesen letolni azt a 10 meccset a feljutásért.
Semmilyen contentet nem képesek egy év után belerakni amire ne unna rá az ember. Mert aztán, hogy beletették ezt a weekend challenge-t meg a 2100-ast nagy teljesítmény ennyi idő után
. Ezekben talán nem fedeztem fel csalást, annyi a pozitívum. Viszont a liga lenne a lényegi része ennek a foshalmaznak, de azt se képesek tisztességesen tálalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ezekben talán nem fedeztem fel csalást, annyi a pozitívum. Viszont a liga lenne a lényegi része ennek a foshalmaznak, de azt se képesek tisztességesen tálalni.