Hirdetés
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Nehéz jelenleg ezt az egészet elképzelni, még akkor is, ha van egy Fortnite vagy egy Genshin, amelyek mind gyönyörek konzolon. De valamiért, nem tudom miért, egy futball játék más. Grafikailag toppon lesz, amúgy ettől én sem tartok (max koppanok egy nagyot
), de hogy játék-mechanikailag ugyan azt a szintet üsse meg, picit elképzelhetetlen valamiért. Ez nem egy FPS, ahol forogsz és lősz, hanem pont amiért szeretjük, kifinomult mozgások, rengeteg animációval, és sok háttér számítással. Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mobiljátékban, egy játékos 10-12 féleképpen áttudja venni a labdát, és akkor még csak a labdaátvételről beszéltünk. Na de mindegy is, 25.-én kapunk egy új Trailert. Reméljük nem csak trailer lesz, hanem méllyebben belemennek a dolgokba. 3 nap és lehull a lepell. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de hogy játék-mechanikailag ugyan azt a szintet üsse meg, picit elképzelhetetlen valamiért. Ez nem egy FPS, ahol forogsz és lősz, hanem pont amiért szeretjük, kifinomult mozgások, rengeteg animációval, és sok háttér számítással. Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mobiljátékban, egy játékos 10-12 féleképpen áttudja venni a labdát, és akkor még csak a labdaátvételről beszéltünk. Na de mindegy is, 25.-én kapunk egy új Trailert. Reméljük nem csak trailer lesz, hanem méllyebben belemennek a dolgokba. 3 nap és lehull a lepell.