- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Amúgy, ha a levélre odafigyeltek,ott sem merik egyértelműen leírni hogy Angel okozta a problémát,mivel azt nekik kellene bizonyítani,bevizsgálási díj stb. persze nem az ő szervizükben hanem független szakértő etc blabla így csak azt mondják hogy valószínűleg
[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
Meg kell védenem,mert együttérzek vele,főleg hogy a nyári diákmelós pénzével játszik a szerviz.
Onnan ha valóban Angelnek van igaza ahogy ő is lemondta látszik hogy nem kívülről törött/repedt a kijelző,erre írtam hogy droidok vannak a szervizben ha ezt nem látják...
látszik hogy feszülés miatt történt,az pedig mint tudjuk a melegedés miatt. -
Gergő_
őstag
Ez nem így van,ha meg vagy bizonyosodva hogy nem a te hibádból történt,be kell vizsgáltatni ami nem kevés költség de ezt az **** fogja megtéríteni(később),de előtte mindenképp békéltető testülettel kell leülni.Viszont a kedves hölgy csak a szervizzel próbál megoldást találni,nem biztos hogy megtérül a kára,sérelme.Ezen a szinten már érdemes bevonni valakit,vagy a fogyivédőket,békéltetőket,esetleg egy ügyvéd ismerős/jogot ismerős személy írná meg a leveleket célszerűbb lenne esetleg ph-s jogi fórumban is segítenek sztem.
Jetyke
írtál pár dolgot de látszik hogy nem olvastad a részleteketTartok tőle, hogy a fogyvéd sem fogja elhinni, hogy magától történt ez meg,
a fogyvéd egy objektív szervezet,nem hisznek ők semmibenViszont félő, hogy ők mondják azt, hogy előbb el kell küldeni a gépet szervizeltetni,
szervizben van az már két hónapja,de ****nak kecserélni neki azt nyamvadt kijelzőt...
bocsi nem akarok én offolni és a márkanevet is elhagytam mert ez nem lejáratás hiszen bármelyik másik szerviznél is előfordulhat.
-
-
Gergő_
őstag
üdv mindenkinek...
csak egy kérdésem lenne eee 900A-t szeretnék venni(normális kinézet atommal,ssd)
de itthon persze sehol nem találok
Tudna valaki valamilyen alternatívát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- ACER 17,3"FullHD IPS, 10.gen.core i3 (4X3,4Ghz) Intel UHD VGA,8-16GB DDR4,SSD,jó akku, szép állapot
- HP ProBook 640 G4 / EliteBook 840 G3 / G5 bontásából megmaradt alkatrészek
- HP ProBook 430 G5 újszerű! /i7-8550u/8Gb ram/256Gb ssd/13,3" Full HD/kiváló akku/
- Lenovo YOGA 510-14IKB érintős, i5 7200u 16G
- DELL WD19 (K20A001) USB-C dokkoló + 130W táp
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest