Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frexol
csendes tag
Bioshock, az állat
Angry bird is jó csak már unalmas
De még az abszolút kedvenc a Plants vs. Zombies. De van még jó pár kedvenc klasszikus: C&C Tiberium wars, Left 4 Dead. Viszont az az Érdekes, h a Silent Hunter 3-nál kicsit szaggat mikor külső nézetbe vagyok.
Meg tudod nézni, hogy mikor használja az ION-t? -
Frexol
csendes tag
Köszönöm a segítséget
Igazándiból egy K-lite Codec pakk oldotta meg a problémát
1080p-s is csak akkor akad nagy ritkán mostmár, ha beletekerek a közepébe
Mégvalami.
Valaki elárulná nekem, hogy ez a Game booster nevű program miért olyan jó? Sok sok gameing-es videón láttam, hogy használják. -
Frexol
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hete vettem egy 1215N-es EE-t. Naggyon jó, iszonyatosan tetszik, Bioshockot fullon viszi szerencsémre^^ Viszont van egy olyan problémám, hogy a HD film akad rajta de nagyon, a Full HD-t meg már meg sem említem:S Tudnátok ebben segíteni nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért egy kicsit félek az ilyen programoktól. Szerinted nem kuszálja össze a gépet?
Angry bird is jó csak már unalmas