Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
Luser2000 #1552 üzenetére
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy van nálam egy ASUS eee pc R101-es gép amin újra kellene rakni a rendszert.
Odáig eljutottam, hogy valami progi (WinToFlash) segítségével készítettem egy windows telepítő USB-t (mivel nincs USB-s CD/DVD olvasóm).
Indításkor Esc gomb segítségével előjön egy menü (Boot device menü), melyben kiválasztom, hogy USB
ingston DT.
Ezt követően azt kéri válasszam ki az indítani kívánt operációs rendszert.
Kiválasztom a következőt: "1st, text mode setup (Boot from flash again after finished)", mivel a próbáltak közül csak ez az egy funkció indítja a telepítőt.A telepítő elindul a szokásos módom: "Más gyártótól származó scsi eszközök keresése..."
Üdvözli a telepítő...
Windows telepítése Enter...
A gond pedig itt jön:Következő képernyő: "A telepítő a következő háttértárakat találta a számítógépben:
<nincs>"Vajon miért nem látja a gépben lévő merevlemezt???
Esetleg valamit már az elején nem jól csináltam valamit?
Talán a BIOS beállításoknál nem jó valami?
Hogyan tudok Windows Xp-t tennie a fenti masinára????
Esetleg Windows 7-et tegyek rá?
Tud valaki segíteni a telepítés véghezvitelében???Nagyon sürgős lenne, mert nem saját gép és legkésőbb 2-án vissza kellene adnom.
Nagyon hálás vagyok előre is!!!!Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- MSI Cyborg 15 A13VF-836
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest