- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hát, azért a bios-ban lehetne még kotorászni, de mindegy.... Nekem is ilyen kártyám van, csak más lapban. Egyszer meg kellene próbálni a többi cuccost tesztelni (mem., proci). Ha ezek jók (szerintem azok, de biztos ami biztos), akkor egyszer azt kellene megpróbálni, hogy megy dx7-tel a kártya. Ja, meg matroxéknak van teszt progijuk, azt is futtatni kéne. És persze az intall után a köv. legyen a sorrend:alaplap driver (addig SEMMI!) (ha van raid akkor az is), directx, aztán vga driver. Amúgy azt csiripelték a verebek, hogy van még bőven bug az xp-ben is, meg a hozzá való driverekben is. Ha nagyon profi hardveres vagy, akkor mérd ki a táp feszültésgit, hogy mindenhol jó-e? Na meg egy jó tanács: amikor feltelepüpt a win, akkor először mentsd le image-be, ne kelljen minden cumi után újra telepíteni. És még valami: nem értem, hogy miért nem vettem észre előbb a topicodat, pedig lépten-nyomon erre kajtatok.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest