Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Meg is találtam, már nincs semmi amit értékelhetnék.
Írtam a postának, ők azt mondták az irányítószám a lényeg, meg ugye 1et meg is kaptam. De ha nincs tracking number akkor nem tudnak mit kezdeni vele. Ezek mind decemberi rendelések voltak, úgyhogy szerintem buktam a kb 10ezer forintot amit értek a cuccok. Arra gondoltam még, hogy be kellene menni a nagypostára rákérdezni, de ott meg szerintem elhajtanak, mert ugye ott nincs "ügyfélfogadás".
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van pár tavalyi vásárlásom amit még nem értékeltem. És nem is látom, hogy tudnám. A purchase historyban látom őket, de nem tudok mit kezdeni velük. Csak a vevővel tudnék kapcsolatba lépni. Tudom ezeket értékelni, vagy van egy időhatár? Köszi
Illetve volt egy olyan gondom, hogy hazaköltöztem Angliából és az első 3 vásárlásomra rosszul adtam meg a címet. Irányítószámot és utcát jó adtam meg, de a várost rosszul. (hazaköltözéskor ugye már nem a szülői házba mentem, de azt írtam be) A 3 csomagból 1et megkaptam, mert elvileg az irányítószám a lényeg. Szerintetek a maradék csomagjaim elérhették az eredeti város nagypostáját? (Mert amúgy az összes csomagom először oda fut be ha jó a cím akkor is)És ott érdemes személyesen rákérdezni? Vagy leszarják?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ez az eladó nem gyanús? 100% pozitív értékelés, de egyik eladás sem látható mi volt az. Köszi
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ha van egy licites hirdetésem, és valaki licitál rá, de még nem járt le az idő, le tudom zárni a licitet az aktuális ajánlattal?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
JoolsNOS #22152 üzenetére
Erre valaki? Pénzt még mindig nem kaptam meg, pedig "confirmáltam" mindent amit írt. Emalt is katam ahol azt írta menjek a linkre, hogy felvehessem a pénzt, de ha rámegyek, simán a paypal belépüő oldalra visz. Gond lehet az, hogy más email címen van az ebayem és a paypal amivel fizetek?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ha valamit megvettem ebayen, azt kötelesek nekem odaadni ugye? Mert elég olcsón sikerült megvennem egy bicajt alaplimittel. Még nem reagált az eladó, hogy átvételkor vagy paypalon fizessek-e neki. Bár gondolom, ha nem akarja odaadni akkor max egy negatívot tudok neki adni...
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Pár napja érdekes dolgok történnek ebayemen. Először azt hittem barátnőm vett meg valamit véletlenül. Írtam eladónak, hogy legyenszíves törölni a rendelést. Két napra rá, 3 dolog lett vásárolva, és nagy rémületemre látom, hogy már fizetve is van. ( szerencsére nem az én számlámról). Na mindegy gyorsan megváltoztattam a kódomat. A vásárolt termékek amúgy egy amerikai címre lesznek kiszállítva. De a kódcsere után ma is van egy vásárlásom amit nem én csináltam. Mi a francot tudok tenni? Mert gondolom a telefonos ügyfélszolgálat angol ahol elvesznék, a sima segítség meg jelszócserét ajánl. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest