-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Amerikai gyártótól kaptam ingyen kellékeket egy drón versenyhez, amihez 0 Ft-os számlát kaptam. Tudom hogy kell ez után is VÁM és ÁFA-t fizetnem. Azért megírtam nekik emailben hogy ez egy amerikai szponzor és 0 Ft-ot fizettem érte és kitöltöttem ahogy kérték a nyilatkozatot a megfelelő értékekkel.
Feleségem volt otthon mikor jött a szállító és nem kért semmit sem. Lehetséges hogy utólag kell fizetnem majd más módon? Vagy létezik hogy figyelembe vették a 0 Ft számlámat amit csatoltam? Nem értem a dolgokat... Na nem mintha baj lenne, de fura.köszi,
Peti -
Sziasztok!
Szeretnék USA-ból rendelni egy 130 USD értékű terméket. Szállítási módnak van egy ilyen opció: "FedEx International Priority® (1 business day)"
Létezik hogy 1 napos szállítás USA-ból? Illetve Fedexnél VÁM kezelés alá esik minden vagy random? Mire kell számítsak?köszi!
-
Sziasztok! eBay-en van olyan lehetőség, hogy megnézzem egy adott eladó értékeléseit egy adott termék eladásai után? Mert tök szépen kiírja, hogy eladott X mennyiséget. Illetve van "Most relevant reviews" is, deaz általánosan egy modellről szólnak, nem arról amit az eladó küld. Aliexpressen van feedback és oda a vásálók feltölthetnek képeket, hogyan kapták meg stb... Félek, hogy fake cuccot küld az eladó és majd vissza-postát követel rajtam, ha refundolom...
-
Én valahogy úgy élem meg, hogy fizettem valamit és nem kaptam meg az eladó hibájából! Tehát innentől kezdve én miért fizessek plusszba azért, hogy kapjak egy újat? Ha az eladó átutalja nekem a posta összegét (mivel az ő hibáját ne én fizessem ugyan már ki) én leszek olyan rendes és visszaküldöm! Ha elmész a boltba és rossz terméket kapsz, majd visszaviszed nem hiszem, hogy bármiért is lenne joga a boltnak reklamálni. Szó nélkül mindent meg kéne tennie, hogy megoldódjon az ügy, mivel nem Te hibáztál. Amúgy ez nem az első eset, csak eddig az eladó mindig szó nélkül küldte a helyes terméket! A régit nem kérte vissza, nyílván nem érte volna meg neki ezzel szenvedni az meg szerintem neki logikus volt, hogy nem fogok a hibája miatt fizetni. De ez az ember válaszolt, míg a mostani esetnél az illető NEM válaszol és még nekünk kéne fizetni pluszba, hogy megkaphassuk az eredetileg megrendelt terméket?!
Akárhogy is nézem szerintem ez nem így helyes. Ha valamit elkúrok, azt helyrehozom!
-
Bátyám rendelt egy piros akksit a Samsung telójához. Az eladó véletlen pink színűt küldött. Hiába írtunk neki, hogy hogy lehet kiküszöbölni a problémát, nem válaszolt... Paypal arra kér, hogy küldje vissza az eladónak és ezt bizonyítsuk nekik. Na de az akksi annyit ér, mint a posta Kínába...
Nem elég nekik, ha lefényképezi a személyiét és a pink akksit egyben? Miért fizessen ő, ha nem azt kapott amit kért?
Ha valaki kifizetné neki a postát még azt mondom oké! De hát így nyilván inkább rendel még egy akksit...
-
válasz
juliabrilke #5937 üzenetére
Nekem a mai nap jött meg a megrendelt előlapom, eBayről. REKORD IDŐ! 3 munkanapon belül. Szerda este fizettem és most hétfőn hozta is a postás!
Angliából jött.
-
válasz
juliabrilke #5933 üzenetére
Jövő héten elég valószínű, hogy megkapod. Amúgy általában az eladó feltünteti, hogy mennyi idő alatt ér ki a csomag.
Én egyre többet vásárlok eBay-ről. Előfordult, hogy selejt cuccot kaptam, de jeleztem az eladónak egy fényképpel és küldött ujjat szó nélkül. A másik mikor nem kaptam meg a csomagot a hanyag posta miatt. Szintén küldtek újat. Bár idővel meglett az 1. csomag is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest