-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frici69
tag
Mexikóból rendeltem dec31-én és jan.3-án feladták a terméket követési számmal. Ez a követési szám egészen jan 11-ig él. Ekkor Angliában járt vámkezelésen azóta semmi.
Nincs feltüntetve várható szállítási idő. -
frici69
tag
Egy ismerősöm aki messze lakik tőlem megkért, hogy rendeljek neki az Ebayről. Hogyan tudom beállítani,hogy az ő címére menjen a rendelt termék?
-
frici69
tag
Köszi a segítséget! Utána néztem, hogy üzemet is jött: "We’re writing to let you know that an unauthorized third party may have accessed the seller’s account to list this item. The item has been removed from the site, and the transaction was cancelled. We ask that you take the following precautions:
- If you already paid for the item, you may be protected by eBay. Open a request with the Resolution Center and choose, "I bought an item. I haven't received it yet." You can access the Resolution Center by visiting:
http://resolutioncenter.ebay.com- If the transaction doesn't qualify for eBay’s protection, it may be because your payment isn't claimed by the seller or has been reversed. You can request an update on the status of the transaction by contacting the payment service provider.
- If you haven't paid for your item, consider this transaction canceled and do not send payment.
At eBay, we take a number of steps to help ensure the security of your account. Learn more about protecting your account at:
http://pages.ebay.com/help/account/protecting.html" -
frici69
tag
Sziasztok! Vásároltam és kifizettem egy terméket. Az "Orders" menűben a vásárolt termék alatt ezt találtam reggelre infóként: "We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter."
Mi ezzel a teendő? -
frici69
tag
Pár napja vettem észre .com-on ha a keresőbe beírtakra a találatot le akarom szűkíteni a "Categorias" alatt nem történik semmi változás. Próbáltam másik böngészővel hátha de, nem jó. Ebay.de-n és uk-en oké.
-
frici69
tag
Tegnap járt le egy vásárolt termék szállítási határideje. Gondoltam ma reggel indítok egy "case"t. De a terméknél a lehetőségek közül eltünt az "I didn't receive it" opció:
Most akkor hogyan tudok reklamálni, hogy nem érkezett meg a termék?
-
frici69
tag
Sziasztok! Ha egy eladótól 2 különböző terméket akarok vásárolni,akkor mindkét termékhez számolja a postaköltséget. Egy postaköltséggel, hogyan tudok így vásárolni?
-
frici69
tag
A Request Total-t nem ajánlja fel a More Actions alatt csak ezeket.
Az Order details-ra ha kattintok ott bejön a Bank transfer information. Alul pedig van a "For international payments" ahol van egy IBAN ÉS SWIFT kód ezek a banki átutláshoz kellenének?
Bocs a tudatlanságomat de, eddíg amiket vásároltam ott csak PayPal fizetési lehetőség volt és azt gondoltam itt is alapból felajánlja ezt is. -
frici69
tag
Vásároltam az ebay.de-n egy terméket, aminek a leírásában szerepelt,hogy a külföldi vásárló PayPal-al fizethet, a német banki átutalással. Viszont ha fizetni szeretnék csak az eladó banki átutalásos adatai jelennek meg. Hogyan tudok ilyenkor PayPal-al fizetni
-
frici69
tag
Ebay-en rendeltem ebből a termékből: [link] .Lejárt a szállítási határidő és szeretném jelezni az eladónak. Segítenétek ebben pár angol mondattal?
-
frici69
tag
Vásároltam külföldről magánszemélytől . Elvileg regisztrált küldeményként érkezik. Szeretném megkérni,hogy küldjön postai követési számot,hogy tudjam mikor számíthatok a csomagra.
Valaki tudna egy angol fordítással segíteni nekem? -
frici69
tag
válasz
Intruder2k5 #54302 üzenetére
Havri1 és Intruder2k5 köszönöm mindkettőtöknek a segítséget
-
frici69
tag
-
frici69
tag
Ezt a válogatás cd-t néztem ki magamnak: [link]
Már 1x vásároltam az eladótól akkor ingyen szállítás volt. Most a szállítási infónál ezt írja: "Kostenloser Versand für jeden zusätzlichen Artikel mit den gleichen Versandkriterien, den Sie von music-special-sale kaufen." ("Ingyenes csomagküldés minden további terméknél, amit a music-special-sale-től vásárolnak és hasonló csomagküldési kritériumba esnek.").
4 Euro van megadva szállítási díjként.
Viszont ha a találati listát nézem ott meg ingyenesnek írja:
Akkor ez most ,hogy van -
frici69
tag
Német eladótól akinél ez van írva szállításra: Der Verkäufer hat keine Versandmethode nach Ungarn festgelegt. Megszeretném kérdezni,hogy szállít e kis hazánkba és mennyiért, mit kell írni
-
frici69
tag
Már több műsoros cd-t is rendeltem ettől az eladótól: [link] Eddig rendben megérkeztek a jelzett időn belűl. Most viszont egy 04.23-ig jelzett még nem érkezett meg. Nem szeretnék egyenlőre ügyet nyitni. Valaki tudna segíteni abban,hogy egy-két mondatban angolul jelezzem neki,hogy még nem jött meg a cd. Előre is köszönöm!
-
frici69
tag
Ezt [link] rendeltem dec.26-án és meglepetésemre tracking számot kaptam (HKparcel). Hét számjegyből áll de,nem talál semmit erre a számra a HK posta keresőjében. Akkor ez egy fals szám?
-
frici69
tag
válasz
CoolBoy323 #38398 üzenetére
Köszi CoolBoy323
Megint tanultam a segítségeddel
-
frici69
tag
válasz
frici69 #38390 üzenetére
Köszönöm CoolBoy323 és Abesszin kimerítő válaszát és egyben segítségét
Valóban visszakaptam az árát.
Még azt kérdezném,hogy ilyenkor PayPal-on marad a pénzHa mégis megjön a rendelés akkor hogyan tudom visszautalni neki a lóvét
Bocs,hogy ilyen láma vagyok de,eddíg mindíg megjött időben a rendelt cucc,így nem kellett ügyet nyitnom. -
frici69
tag
Segítenétek? Nem jött meg a nov3-i rendelésem és mivel látom,hogy többen is negatívat adtak az eladónak mostanában írtam az ebayen. Ez az 5 email jött vissza,csak nem tudom pontosan mit írnak és nekem mit kell csinálnom.
1. Your case is open in the Resolution Centre Here's what happened:
We're sorry to hear that you haven't received "Mini ELM327 V1.5 Bluetooth OBD-II OBD2 Car Diagnostic Scanner Tool Adapter G9". You've opened a case, and we've notified the seller that you've requested a delivery status update for the item.
Here's what you have to do next:
Please allow a few days for the seller to respond to your case in the eBay Resolution Centre.
If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by 24 Dec, 2013, please let us know. On that date, you can escalate your case to eBay Customer Support. A customer support agent will then review your case and get back to you with a decision within 48 hours.
What you should know:
If we don't hear from you by Jan 17, 2014, we'll assume that things have been resolved, and your case will be closed. Note that once a case is closed, you won't be eligible for a refund through eBay Money Back Guarantee for the item.
2.The seller has offered another solution
Hello
The seller has responded to you and offered another solution to resolve this issue.
Seller's message:
'"Due to the eBay openning Case hurts us very much, we'd like to refund you full firstly to close the case,then you repay us back while you get the order. Now we have refund you full in the case,pls kindly check. Do hope you not leave any Negative/neutral feedback on this deal. That is hurtful to my account. Hope you can help,maybe no feedback is the best feedback. Thank you very much. Pls keep in touch if any news & waiting for your update. Best regards, " '
If you're satisfied with this solution, you can let the seller know by sending a message in the Resolution Centre. If you don't want to accept this offer, we encourage you to send the seller a message with a solution that you'd be happy with.
You can also view the details of this case in the Resolution Centre.
3.Hello , my freelight (globalstore666@gmail.com) has issued a full refund for your payment.
4.The seller has issued you with a full refund
Hello , Good news. We've informed the seller that you didn't receive the item, and the seller has issued you with a full refund. This case is now closed.
Refund information:
A full refund of US $8.08 was issued on Dec 18, 2013. The refund includes the purchase price plus original P&P and was issued to the same payment method you used to pay for the item.
Please log in to PayPal and view the history page if you don't see it in your PayPal balance.
You can view the details of this case in the Resolution Centre.
5.The seller has offered you a full refund Hello
We've informed the seller that you didn't receive the item. The seller offered you a full refund of US $8.08 to be issued through the same payment method you used to pay for the item.
Refund information:
A full refund of US $8.08 will be made to you through the payment method that was used to pay for the item. The seller has until 22 Dec, 2013 to refund you.
You can also view the details of this case in the Resolution Centre . -
frici69
tag
November 3-án rendeltem (cina post) egy ilyen [link]terméket ami még mindíg nem jött meg. Ez volt feltüntetve érkezési időpontnak: Tue. Nov. 19 - Tue. Dec. 10 . Ilyen helyzetben még nem voltam. Hogy tudnék reklamálni ,esetleg pénzt visszakérni? Vagy még várjak? Légyszi válaszoljatok!
-
frici69
tag
Egy ilyen karácsonyi ajándékot néztem ki a lányomnak: [link]
Csak nem tudom,hogy kell angolul vagy olaszul megkérdezni,hogy Magyarországra mennyi a posta? Légyszi segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest