Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vaku topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Fali konzol lapos tévékhez
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
fokukac #4291 üzenetére
UK,USA,Hong Kong,Ausztrália általában innen jönnek meg leghamarabb a csomagok. Rendeltem már Ausztriából és Németországból is, az utóbbit valami UPS alapszolgáltatással + trackingel és katasztrófa. Észak Németországból kb. 15 helyen pakolták át a cuccot két hét alatt közúton mire ideért.
-
L.T.
tag
válasz
fokukac #4261 üzenetére
A PayPal topicban is téma volt ez. Ott is nullát mondtak a vámra és 20% természetesen az ÁFA.
[Itt megnézheted]
OFF: Tudjátok, hogy hívják a számgépet a vámosok? Automatikus adatfeldolgozó gép -
Flow
senior tag
válasz
fokukac #4251 üzenetére
Azért ne nézz madárnak.
A guest-et azért kérdeztem mert a haverom bnőjének az unokatestvérének a szomszédjának a papagája reg nélkül használta a paypalt, legalábbi a blikkben ez a tény jelent meg. Mondom megkérdezem, hátha...
Ha már a mágiánál tartunk, az edit profile-ban, igazán átvarázsolhatnád az országot... Mert nekem mindent enged, kivéve azt.
Ami pedig az utalásos válaszodat illeti, köszönöm szépen, hasznos volt!
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
fokukac #4219 üzenetére
A Paypal csak akkor nyúl le az árfolyammal ha hagyod neki.
Alapértelmezett beállításban a Paypal végzi el a deviza konverziót a saját árfolyamán, viszont ha a vásárláskor az utolsó lapon ahol a pay now gomb van bemész a conversion optionsbe ott pedig kiválasztod, hogy ne végezzen el konverziót és az eredeti devizanemben terhelje meg a bankszámládat akkor ezt a tételt nem bukod el.
Pont 2-3 napja vásároltam 13-14000FT értékben fontban és kb. 500FT volt a különbség a Paypal/MKB Mastercard között.
Ha jól emlékszem a conversion options csak premier accountal működik, viszont ingyenesen upgradelheted a personal accountot erre.
-
L.T.
tag
válasz
fokukac #4222 üzenetére
Szép dolog ez, köszönöm mindenki nevében.
De inkább a PayPal topicban kellett volna. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
fokukac #4219 üzenetére
Bocsánat, hogy belekotty, nem vagyok közgazdász, de én ma vásároltam valamit 17.99USD-ért, amiért 3168HUF-ot vontak le az alábbi szerint:
Sell Rate 17.99 USD = 3,168 HUF
Én a CIB-nél vagyok, a mai deviza eladási árfolyamuk dollárra: 175.35 HUF. A PayPal 176.09 árfolyamon váltotta. Nem látok különösebben nagy lehúzást, de még egyszer mondom, nem értek hozzá, csak beledumálok.
-
Flashcash
Közösségépítő
-
juliabrilke
veterán
válasz
fokukac #2378 üzenetére
Ha minden igaz, akkor a ''versichertes Versand'' olyan, mint nálunk amikor értéket mondasz a csomagodra. Ha elveszik, akkor ezt az összeget vagy ennek a 2x,3x vagy esetleg a többszörösét kapod meg. (meg talán a postaköltséget is) Itt nálunk valami 4x-es összeget fizet a Magyar Királyi Posta?
-
_Yvorl_
tag
válasz
fokukac #2338 üzenetére
Csak nehogy véletlenül egyszer mi fogyasztók is jól járjunk. Mert ugye ami nem igazán jelentőségteljes (és nem is igazán olcsobb az EU -ba) az jöhet mehet szabadon ahol viszont lenne értelme a vámuniónak, ott na mindjárt kitaláltak valamiylen más néven adót (pl regadó) Szóval ennyit a közös Uniórol.
-
juliabrilke
veterán
válasz
fokukac #2248 üzenetére
Ez hülyeség egyébként! Az eladásnál ő jelölte be, hgoy külföldre is küldi a cuccot. Én így kaptam egy negatívat...Közölte az eladó, hogy nem küld külföldre. Megvettem máshol a procikat és mivel nem kellett másnak az eladó közölte, hogy mégis elküldi nekem.. Gerinctelenség nagyon. Az ilyen embernem nem merném előre elküldeni a pénzt.
-
lesaux
veterán
válasz
fokukac #2236 üzenetére
Onnan is kell vámot fizetni? Ez biztos? A srác azt írta, hogy nem kell, ne aggódjak. Amúgy mintha valahol azt olvastam, hogy a cseheknél adja postára, bár nem biztos, hogy erről a srácról volt szó. Kezdek összezavarodni, viszont már nagyon unom ezt az ebayt meg a haverját, Pély Pált.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
fokukac #1534 üzenetére
Igen használják sokan ezt az automatikus licitet, viszont ezek fizetősek, azt hiszem a megnyert licit egy részét kell fizetni értük. (1%?)
Nálam annyi a taktika ha nagyon meg akarok venni valamit hogy a vége előtt kb. 3 másodperccel beütöm azt a legnagyobb összeget amit még megér az árú nekem.
Ha valaki automatikus licitet használ és megér neki egy jegy mondjuk 80 dolcsit te pedig max. 60-at szánsz rá akkor úgysem nyersz, ha nálad belefér a 100 is akkor pedig hiába van automatikus licitje te fogsz nyerni 81-el. Ha nem készülsz az automatikus licitre mert az utolsó 5-10 mp.-ben még csak 40-en áll a licit akkor biztosan veszteni fogsz, mert nem tudsz annyit kézzel reagálni az utolsó másodpercekben hogy elvidd a licitet ebben a példában 81-ig. -
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #1534 üzenetére
ezt most találtam :
''Aki ebay-ezik, annak ajánlom figyelmébe (ha esetleg nem ismerné) az AuctionSniper nevezetű oldalt. Nagyon hasznos, és 100% biztonságos, előszőr én is kételkedtem benne, de olvasgattam itt ott, fórumokon, és ami a legjobb benne, hogy egyszerű kezelni. Ha valaki nem következtetné ki a nevéből, ez egy automata aukció leütő oldal, nem kell úgyhagyni a gépet ahhoz, hogy az aukció vége előtt akár 1-2-3 másodpercel leüsse magától.
ui.: ha valaki használná, avagy elkezdené használni, a 'saját felelőségére' üsse be az 1másodpercet ahova kell, az nem 100% jó, mert ha esetleg túlterhelés lépne fel, nem biztos hogy időben leüti.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- Energiaital topic
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vaku topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest