- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
kozben megtalaltam hogy aprilisban mar volt itt valakinek hasonlo kerdese.
amit te mondasz az oke en is igy gondolom de van egy lengyel elado aki kulon kiirja hogy o meg afat akar beszedni az eladasi aron felul. sosem ertettem ezt hogy mikent is kepzeli mert mikor eljutok a fizetesig ott nincs meg semmi hozzaadva, ennek ellenere nagy piros betuvel fenyegeti az eu-s vasarlokat.
ezt az UStG 25a.-t nemelyik eladonal latom (pl). talaltam par okosito leirast (talan ez a legjobb).
ha jol ertem a vallalkozas donti el hogy mikor hasznalja ezt a differencialt adozas lehetoseget. ha hasznalja akkor hasznalt cucc vetele es eladasi ar kulonbozetre teszi az afat. ezt nem tuntetheti fel, ellenben fel kell tuntetnie a rizsat (erre utal a szoveg is).
gondolom ez azert van mert akkor ki lehetne szamolni eleg egyszeruen hogy mennyiert vette es mennyi volt rajta a haszna (no meg igy a vevo olyan arat fizet ami nem adoztatja meg meg egyszer az egesz dolgot).
szoval ha jol ertem ebben az arban van afa megpedig a haszon afa-ja. ezert nem lesz rajta tovabbi afa, cserebe a szamlan fel kell tuntetni a rizsat.
ugy lattam foleg jarmuveknel alkalmazzak, de nincs igy definialva barmi lehet. cserebe bonyolitja a bevallast.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest