- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
_ATi_1 #11779 üzenetére
Jah.
A termék árát + a visszapostát is kifizették. De ez egyénfüggő, valaki csak a termék árát fizeti vissza, a szállítási díjat nem. Elég drága a posta amúgy, de van hogy megéri visszaküldeni. Mielőtt a leveleddel mennél a postára, mérd le hogy milyen nehéz a cucc amit visszaküldenél és kérdezd meg a postán hogy mennyiből jutna vissza. -
_ATi_1
senior tag
Üdv!
Valaki küldött már vissza hibás terméket postán HK-ba ? Mik a tapasztalatok ? -
ludsimon
veterán
válasz
WhoIsNormen #11775 üzenetére
Általában utolsó napon szoktak licitálni, szóval azt a 150 Ft-ot szerintem már most elfelejtheted.
Amúhy meg nem kell parázni, mert értéknek általában az összes kínai kevesebbet ír a valóságnál, vagyis szinte 99%, hogy átjön még egy nagyobb érték is.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WhoIsNormen #11775 üzenetére
25 dollár felett kell vámot fizetni, már ha megfognak. Sokan alacsony árat írnak a csomagra, pont a vám miatt.
-
WhoIsNormen
csendes tag
Sziasztok.
Visszaolvastam kb 1000 hozzászólást, de mint az első vásárlásom előtt állva, Azt hiszem az a biztos, ha megkérdezem a saját problémámat ittSzóval nemtudom hogy az olcsó (<15$) értékű dolgoknál mennyire kell plusz költséget fizetni, a termék ára, illetve a Shipping áron felül. Konkrétan ez az item[link] 0.01$-ba kerül, plusz 13$ a posta Hong Kongból. Szóval ha elviszem pl 0.5$ -ért (~150FT) akkor nekem a postaládámig történő szállítása csak 13$ (3k huf)-ba fog kerülni? és tényleg megvehetem az órát pár száz forintért?
Továbbá Ha találok ugyan ilyen árfekvésben órát, 1-2 dollár és Free Shippinges, ugyan úgy pl Hong Kongból akkor az is kijönne pár száz forintból?
Vagy ezekre az összegekre is kell vámot, meg áfát fizetni?
A válaszokat előre is köszönöm. -
tjb007
nagyúr
Aug. 25 -én vettem egy SD kártya -microSD kártya tokot kemény 3 Ft -ért (free shipping) és ma már meg is érkezett
-
Dave46
tag
válasz
RockHaRD #11765 üzenetére
Na utánanéztem ennek kicsit jobban, mert számomra sem volt 100%-ig tiszta. Az a helyzet, hogy ha német ebay-re regeltél, akkor azt nem tudod átállítani más nyelvere, mivel ezek önálló oldalak, természetesen az átjárhatóság megoldott, de a német ebay soha nem lesz angol, hacsak nem használsz fordítóprogramot. Azt, hogy accuntokat lehet-e átvinni, erről sajnos nem találtam semmi infót, de ha valami felbukkan, majd beírom ide.
-
Dave46
tag
válasz
csabeszz #11762 üzenetére
Ún. Invoice-t küldhetsz neki (azt nem tudom, hogy van németül), ez egy emlékeztető szerű dolog. "Számlát" majd ő fog kapni a paypal-tól, miután kifizette a terméket (inkább nevezném fizetési bizonylatnak). Azt pedig, hogy mennyit kell fizetnie, azt értelemszerűen láthatja a vásárolt termékre kattintva.
-
Dave46
tag
válasz
RockHaRD #11761 üzenetére
A nyelvet a beállításokban tudod megváltoztatni, ha valamiért nem működik, akkor jelentkezz be a http://signin.ebay.com oldalon, és remélhetőleg ott már angolul el tudsz jutni a beállításokig.
-
csabeszz
csendes tag
Sziasztok!Eladtam egy terméket a német ebayen és az lenne a kérdésem hogy ilyenkor kell küldeni számlát vagy valamit a vevőnek vagy megvárom míg megérkezik a pénz a paypal számlámra és küldöm a csomagot?Ha kell küldeni számlát azt hogy tudok?A számlán nekem kell leírni az eggyes tételeket vagy csak az árat írom és kész?Bocs a sok kérdésért és köszönöm ha valaki válaszol.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy annak idején a Német Ebay-re reggeltem, mert onnan akartam rendelni, viszont a Német tudásom kb a Nullával egyenlő
A konkrét kérdés az az, hogy átlehet-e állítani amerikai, vagy angliai accountra a cuccot, mert mindig amikor vmi hivatalos rész jön, hiába az angol oldalról rendelek, mindig átdob németre, és nem értek mindent. Plussz a hivatalos levelek is németül jönnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Projektor topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200G processzor
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged