Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz Szigma70 #1632 üzenetére

Oké. Tegyük fel mész 2 db 6 wines playoffot és jön a packokból a minimum, mondjuk 20k-20k. Az 2 hét alatt 40k.
    Ha 2 db 11 wint mész ami mondjuk az átlag az 60k coin+ a packok amiből mondjuk szintén jön 30k-30k. Itt van pick meg pack is 84 vagy 85+ ahol ha mondjuk kapsz 85-t esetleg 1-2 86-t az megint csökkenti az sbc árát.
    Mondjuk mész egy Gold1 sb-t mindkét héten ami szerintem nem megterhelő az 2*9k +5k a packokból.
    Szóval ez 2 hét alatt:
    40k+180k+28k=250k kerekítve. Akkor nem beszéltem arról, hogy folyamatosan lépdelsz előre a szezonban és kapod a packokat ahol 84*5 meg hasonló dolgok vannak és ezekből az untrade packokból simán kirakod az MM-t ami mondjuk 15k+15k-t hoz. Ez így akkor 280k és nem számoltam azokat a fodder lapokat amiket simán beletudsz rakni ugyanúgy és csökkentik az árat.
    Szóval, de luck nélkül is kilehet rakni ezt. Persze aki 84*2-vel szórakozik meg minden sbc játékost kirak ami kijön az természetesen ennyiből nem fogja tudni mert elviszi más a fókuszt. De ha valaki tudatosan épít csapatot(én spec nem ilyen vagyok) az simán kitudja rakni. Egyébként az, hogy nem nyitsz értékelhető drága lapot meg, hogy mondjuk foddert sem az nálam nem ugyanaz.

Új hozzászólás Aktív témák