Új hozzászólás Aktív témák

• Ratrak

tag

Kemény hely ez a Kenya... Úgy is mondhatnám, hogy genya. Vagy kenyetlen. Meg kenyargós. Na jó, abbahagyom :))

A technikát szerető emberként szinte szó szerint fizikai fájdalmat okoz, amit szegény autók itt kapnak az útnak nemigen nevezhető "izétől", amin versenyezniük kell...

A "bad dip", meg "rough" itt mindig azt jelenti, hogy "a való életben itt tengelytörés, haver". Csak nézzétek meg ezt a képet:
    A rend kedvéért: az "úton" megyek, maxra felemelt futóművel....

Amúgy a helyszín nagyon kettős, mert oké, az utak minőségére nincsenek szavak, viszont másik oldalról, tele van iszonyat király derékszögű kanyarokkal...
    ...néhol egészen fantasztikus vonalvezetéssel, változatos terepen...
    ..meg fantasztikus látvánnyal-fényekkel-textúrákkal...

Szóval van itt jó is azért bőséggel... :D
    Persze, szegény régi autók futóműve konkrétan esélytelen ezzel a..... ezzel a.... ezzel az egésszel megbirkózni, és bármelyik pillanatban bármi kitekerheti az ember kezéből a kormányt... Ennek ellenére találtam ebben valami "perverz" örömet, ahogy sokszor küzdve az elemekkel próbáltam végigérni a BDSM-rallyn.... ;]

...Egyelőre a második szervizig jutottam, eddig nagyobb macera nélkül, de ez többször inkább a szerencsén, semmint a tudásomon múlt... ;)

Tényleg hatalmas a kontraszt Japán után, viszont remekül aláhúzza, amit Laci szokott emlegetni (és amivel mélységesen egyetértek), hogy a Rally az autósport királya... Hol máshol kell a pilótáknak (és a technikának!) ennyire szélsőségesen eltérő körülmények között helytállni?!

Új hozzászólás Aktív témák