- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
Topikgazda
Végeztem a CE RWD futammal. Valóban nagyon hangulatos, jó szakaszok jellemzőek erre a versenyre. Tegnap álltam neki este, kicsit fáradtan. Az első szakaszon, mentem 5 kör TT-t, hogy megdöntsem az itt emlegetett magyar úriember rekordját. Így az első szakasz ment fejből. A második szakaszon viszont előjött a fáradtság. A szakasz első felében elbambultam kicsit és egy féktávot lekéstem körülbelül fél mp.-el. Jobb nyújtott kanyarban így leúszott a hátulja, utána egy kis ügyeskedéssel majdnem megfogtam, de végül mégis egy kis pörgés lett a vége.
Körülbelül 10-12 mp maradt ott. Abba is hagytam a szakasz utám, mert fáradtan nem lett volna értelme folytatni. Valószínűleg lett volna még hasonló bambulásom.
Ma folytattam a maradék 4 szakaszt. Nagy hiba nem volt egyikben sem. Az utolsó szakaszon volt egy megforgásom, de ott maximum 3-4 mp. ment el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest