Hirdetés
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok,
A témát a célból indítottam, hogy a felmerülő kérdéseket itt lehessen megbeszélni, tapasztalatokat leírni a kártyáról, etc.
Najó, ez csak álca, igazából problémám van a kártyával, amit egyedül nem sikerült megoldanom
Szóval az egész ott kezdődött, hogy elegem lett az alaplapi c-media recsegőből, ezért valami olyan kártyát kerestem, amit többé nem kell lecserélni. Tapasztalatok azt mutatták, hogy ez lesz a megfelelő kártya. Külföldről hozattam, mivel így olcsóbb volt, de amúgy vadi új. Már az szembeötlő különbség volt, hogy az egy kis jack aljzat helyett 2 kivezetése van, méghozzá 1-1 6,3 -as mono jack, a bal és a jobb csatornának. A leírásból kiokoskodtam, hogy ha a hifimet meg akarom szólaltatni, akkor szereznem kell 2 paparca->6,3 jack koaxkábelt. Végigtúrtam pár híradástechnikai boltot, de speciel ilyet sehol nem kaptam, ezért vettem 2 paparca-paparca kábelt, amiknek egyik végére 1-1 mamarca-6,3 átalakítót is. Miután ezeket bekötögettem, elindítottam gépet, letiltottam régi hangkártyát, Indítottam vindózt, egyből látta az hw-t a gép. Először töröltem a cmedia driverét, majd felraktam ezét (restart nélkül, lehet, hogy ez volt a baj?), és nyomtam a restartot. Gép indul, kártya installálva, rulz. Zene indít...ana. Szóval semmi sem bajol, hogy ninsc hangkártya, de hang sehol nem jön. Mi lehet a probléma?
Második gondom, hogy van egy mezei genius mikrofonom, amit szintén be szeretnék üzemelni, de mivel nem csak az out van kettéosztva, hanem az in is, ezért ez szintén nem passzol bele. Vajon egy 2x6,3 jack->3,5 jack aljzat elég lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest