Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mosqu!to

addikt

Sziasztok,

A témát a célból indítottam, hogy a felmerülő kérdéseket itt lehessen megbeszélni, tapasztalatokat leírni a kártyáról, etc.
    Najó, ez csak álca, igazából problémám van a kártyával, amit egyedül nem sikerült megoldanom :)

Szóval az egész ott kezdődött, hogy elegem lett az alaplapi c-media recsegőből, ezért valami olyan kártyát kerestem, amit többé nem kell lecserélni. Tapasztalatok azt mutatták, hogy ez lesz a megfelelő kártya. Külföldről hozattam, mivel így olcsóbb volt, de amúgy vadi új. Már az szembeötlő különbség volt, hogy az egy kis jack aljzat helyett 2 kivezetése van, méghozzá 1-1 6,3 -as mono jack, a bal és a jobb csatornának. A leírásból kiokoskodtam, hogy ha a hifimet meg akarom szólaltatni, akkor szereznem kell 2 paparca->6,3 jack koaxkábelt. Végigtúrtam pár híradástechnikai boltot, de speciel ilyet sehol nem kaptam, ezért vettem 2 paparca-paparca kábelt, amiknek egyik végére 1-1 mamarca-6,3 átalakítót is. Miután ezeket bekötögettem, elindítottam gépet, letiltottam régi hangkártyát, Indítottam vindózt, egyből látta az hw-t a gép. Először töröltem a cmedia driverét, majd felraktam ezét (restart nélkül, lehet, hogy ez volt a baj?), és nyomtam a restartot. Gép indul, kártya installálva, rulz. Zene indít...ana. Szóval semmi sem bajol, hogy ninsc hangkártya, de hang sehol nem jön. Mi lehet a probléma?

Második gondom, hogy van egy mezei genius mikrofonom, amit szintén be szeretnék üzemelni, de mivel nem csak az out van kettéosztva, hanem az in is, ezért ez szintén nem passzol bele. Vajon egy 2x6,3 jack->3,5 jack aljzat elég lenne?

Új hozzászólás Aktív témák