Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonimus25
aktív tag
Sziasztok a calibre a pdf formátumot át tudja konvertálni ha szeretném.Az a kérdésem akkor ez e-book olvasón olvasható rendesen ugye?
-
anonimus25
aktív tag
válasz
marquuard #14884 üzenetére
Szia mi most voltunk az MM-ben és meg tudtuk tapogatni és nézni a kint lévő termékeket.Az ára ugyanez ott is mint az e-digitalban. Több e-book olvasó is kint volt de valahogy ez a típus kinézetre jobban megfogott mint a többi kiállított darab.Persze kinek mi az ami tetszik.Mellesleg pedig nem mondom hogy a többi készülék nem jó nem akarom őket lehúzni félre ne értsetek.A véleményekre én is kíváncsi vagyok ezzel az olvasóval kapcsolatban.
-
anonimus25
aktív tag
Sziasztok.Szeretnék páromnak venni egy e-book olvasót mivel már régóta szeretne egyet.Eddig tableten olvasott de az valahogy nem olyan jó a szemnek.Olyat keresnék amely gond nélkül elviszi rendesen a legtöbb formátumot, ne kelljen mókolni. Nos árban nem tudok nyilatkozni mivel ezt az e-book szegmenst nem követtem eddig figyelemmel.
Milyen készülékek jöhetnének szóba ár-érték arányban.Illetve melyek azok a márkák amelyek felé érdemes nézelődni. -
anonimus25
aktív tag
Sziasztok e-book olvasó vásárlása elött vagyok,édesanyámnak kellene így magyar nyelv és kezelhetőség fontos lenne.ár érték arányban mi az ami ajánlott?vagy vannak olyan márkák melyek ajánlottak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest