Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz #33802016 #595 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A link mindig az oldalon lévő legelső termékre (a Touch) mutat, hiába jelölöm ki a 611-est a link beszúrása előtt. Nem szeretnék 40 (max. 50) rugónál többet költeni az eszközre, ezért (is) volt szimpatikus a 611-es modelljük. Igazatok van a kijelzővel kapcsolatban, annyi listát, leírást nézegettem tegnap, hogy már egyszerűen figyelmetlenné váltam.
Ami miatt mindenképpen e-book olvasót akarok, annak főleg a szemkímélés és a kényelem az oka; a munkahelyemen is túl sokat kell tft-t bámulnom ücsörögve, és estére gyakran már fáj a szemem a monitoroktól. Az eszközök, amiket linkeltél nagyon jók, de ez az árkategória sajnos már meghaladja a lehetőségeimet.
Tudom, hogy ilyen árban kompromisszumot kell kötnöm a pdf-el kapcsolatban (is), csak annyit akarok, hogy valamilyen szinten képes legyen áttördelni. Ami a kollégámnak van, az semmit sem tud kezdeni velük, csak lekicsinyíteni ami nyilván olvashatatlan betűméretet eredményez. Tehát ha ábrákat-diagrammokat tartalmazó cikkeket akarok olvasni, arra továbbra is a pc-t használom majd, most csak annyi kellene, hogy olvashatóra át tudja tördelni a pdf. szöveget is.
Amit írtál vizplex kijelző, ez mennyire jó/rossz, van-e valamilyen szembetűnő hátránya a Peral-el szemben, ha napi 2-3 órát bámulom?
Azt meg tudod mondani, hogy ez a jövőbeni beújítási hullám kb. mikorra várható? Ha csak annyit eredményezne, hogy a régi termékeket olcsóbban kiszórják, talán megérné kivárni...Tim82: Köszi, de ahogy föntebbi is írtam, mindenképp e-book-ot akarok a szemkímélés miatt. Ez a Nook Simple Touch nagyon szimpatikus, csakhogy a támogatott formátumoknál csak pdf-et és ePub-ot írnak. Márpedig a doc nagyon kéne...
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest