Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyone
tag
válasz Bumburnyák #16742 üzenetére
Én jelenleg is használom az Alcor olvasót. Meg vagyok elégedve vele. Nem érzem a világítását reflektornak, pedig nagyon sokat olvasok éjszaka. A fórumban visszaolvasva is sok pozitív véleményt olvastam róla. Természetesen lehetnek (vannak) hiányosságai, pl.: nálam az olvasott könyvek listája törlődik időnként. Szerintem az árának megfelelő képességű készülék. Ez viszont az én tapasztalatom és véleményem.
Cyone
-
Narxis
nagyúr
válasz Bumburnyák #16742 üzenetére
Nyilván ki mennyit szán e-book olvasóra, ha többet akkor persze mást kell venni, de ha max. 25 ezret akkor el kell gondolkodni és kompromisszumokat kell kötni.
A "reflektor" világításra, betűméretre és törésre meg annyit, hogy 25 ezerért mit vársz? Ebben benne van az áfa meg a bolt haszna is akkor mennyiért gyártották ezt az e-book olvasót? Nekem a világítás nem zavaró, betűméretet soha nem kellett állítanom, törés ellen meg vettem tokot.
Van még 2 Pocketbook Touch Lux 3 a családban, nem dobtam hátast tőlük. Ha ezt az e-book olvasót össze akarod hasonlítani másikkal akkor az legyen max. 30 ezer forintos, ami felette van árban az már más kategória.
Mindenkinek lehet véleménye de emellett a masszív "savazás" mellett nem tudtam szó nélkül elmenni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest