- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
frame>24 #16565 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ! Megfontolandó. Alcor Mythböl LEDes nincs persze.
Viszont helyben lehet 44k körül PW3 Kindle. Akkor inkább az, mint a Pocketbook Touch 4 nem? Oké 10k-val a szürkeimport felett van árban. De MM-be van utalvány, meg nem szürkeimport reklámos, nem kell bajlódni aa reklámtörléssel.
PW3 legyen ha nincs Alcor Myth LED és alig drágább a Pocketbook konkurens modelljénél?
-
zseko
veterán
válasz
frame>24 #16565 üzenetére
'milyen lesz egy ebook kijelző is pár hét "ujjazgatás" után...'
Semilyen nem lesz. Én legalábbis nem emlékszem, hogy az elmúlt egy évben kettőnél többször megtöröltem-e. De nyilván nem autószerelés vagy földtúrás közben kell használni.
Ellenben a szótárazást (nekem PW3 van) hiányolnám. Legalábbis ez nem tudom hogy lenne megoldható érintő kijelző nélkül, végülis én emiatt döntöttem ez mellett, de ez meg amúgyis egyéni szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest