Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Szerviz topik
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Még nem akartam kijutyubozni, de Nektek ez a metróban lopakodós, valami ládákat megtalálos, de senkit nem beaggrózós és megölős stroy quest flottul meglett?
... párszor nekifutottam, de nem ehhez vagyok szokva, nem véletlenül nem Splinter Cellel játszok... próbáltam, hogy dobok elfele vagy mögémfele ocinokat, hogy eltereljem az első két PK figyelmét, de olyan kicsit ott minden zegzug és kevés is (ahol kezdem, a sötét lyuk, de ott is megtalálnak vagy a metrókocsi, de ott is, ha kifeszítem az átvezető ajtaját, azt is látják, hallják, .... gondolom 1 perc kikeresni egy végigjátszást, ... de ezt ki kellett írnom magamból
(egyedül akartam megoldani, de szenvedni sincs kedvem ... ja, és vagy megcsinálom vagy kezdhetem előről; egy mentés van, az is automatikusan készült és innen folytatja, ahogy a Continue is, szóval még csak véletlenül sem szkippelhetem innentől, ... azért még van baj a játékmechanikával)
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(egyedül akartam megoldani, de szenvedni sincs kedvem ... ja, és vagy megcsinálom vagy kezdhetem előről; egy mentés van, az is automatikusan készült és innen folytatja, ahogy a Continue is, szóval még csak véletlenül sem szkippelhetem innentől, ... azért még van baj a játékmechanikával)