Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
sunci_02
üzenetére
Este megcsinálom a videót
, olyan a farmolóhely karakterisztikája, hogy alkonyattól pirkadatig végig lehet harcolni az estét alacsonyabb szinteken is, ha nem csinál marhaságot az ember.Nagyobb/erősebb fegyókhoz Survivor szint tunning kell, ahogyan már volt is róla szó.
Ehhez pedig a legjobb módszer ---> Airdroppok!
Ugye írtam amikor "tipródtam" lvl24-lvl25 között, hogy cirka 350K XP (lehet "csak" 250k, nem emlékszem pontosan..) a szintlépés és ugyan egy bizonyos ponttól Slamsban a napi Airdrop elmarad/leáll, statik helyeken még mindig felszedhető plusz ugyan ez a helyzet ugye Old Townban is, végül nem tettem mást, mint vártam egy napot és végigmentem mindkét térképen az Airdrop pontokon. Ehhez ugye gyakorlatilag végig kell futni a mapon, hogy mindegyiket "felfedezze" az ember.
Ha emlékezetem nem csal, ez 24db Air drop csomag leadásának pillanata volt:
200K Survivor XP, alsóbb szinteken ez szerintem legalább 2-3 szintlépés..

Ez volt az a pillanat is, amikor bedingelt a lvl 25..
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Home server / házi szerver építése
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, olyan a farmolóhely karakterisztikája, hogy alkonyattól pirkadatig végig lehet harcolni az estét alacsonyabb szinteken is, ha nem csinál marhaságot az ember.