Új hozzászólás Aktív témák
-
cs_gaborka
tag
Vásároltunk egy LG 37LC2R készüléket, ez állítólag alkalmas a ''sima'' DVI jel feldolgozására, mint általában a Samsung-al ellentétben az LG-k. Jelenleg még a VGA csatin van összekötve a PC-vel 1360*768 felbontással (kétoldalt 3-3 oszlop sötét, tehát a többi pixek a helyén van) mondhatni tökéletes a képe. Mivel azonban eddig használtam második monitort is, és ezután is szeretnék, arra gondoltam egy y elosztón (DVI-I ből DVI-D és DVI-A amire mehetne a VGA átalakító) fixen rákötném a tv-t és a monitort is a PC-re. Szeretném megkérdezni ez lehetséges-e, mert elméletileg szerintem nem lehet probléma, hiszen az egyik a digit jeleket veszi a másik pedig az analógot. Természetesen a használatot nem szimultán képzelem, tudom a Catalystban váltani kell, ha egyik után a másikat szeretném használni, de így nem kellene dugaszolgatni. A tanácsot előre is köszönöm.
-
bio
csendes tag
na ki lett próbálva .....
csak van egy kis gond.....mitől lehet az hogy a tv-n a játékok tökéletesen mennek, de a filmek hangja pl nem jön át, és ha windows megy akkor nem jó a kép, kevés a szín,és homályos torz lesz....tehát a játékon és a filmen kívül katasztrófa....
mondtam főnökömnek hogy sztem vmi beállítási probléma lehet.......ő azt mondja hogy átállította a kimenő felbontást a tv-nek megfelelően, de semmi....hol lehet a bibi? help me!!!!
lehetséges ha lecserélnénk a kábelt DVI-I dual linkre attól jó lenne? bár ha a game megy akkor nem hiszem hogy a windows desktopot ne bírná el.....és a hang a filmeknél miért nem jó??? előre is köszi....bárki segít -
SystemRoot
őstag
Ez a DVIos téma engem is érdekelne.
Azt megtudod mondani hogy az miért van hogy egyes LCD TV k (elég sok példány) el vannak látva DVI al és mégsem tudnak normálisan kommunikálni PC vel? Asszem DVI-D vel van ellátva pl a Samu 27T51B és nem lehet DVI on használni PCvel. Erről olvastam ezt azt de nem értettem. Ha elmagyaráznád világosan, nagyon megköszönném.
Üdv: SystemRoot -
bio
csendes tag
köszi a kimerítő választ......
hát állítólag a tv vmi méteres körül van......
végülis abban állapodtunk meg hogy odaadjuk neki azt amit vettünk, aztán ha nem jó akkor kicseréltetjük......
amugy ha már itt tartunk....én sose merültem bele a témába,de igazából van értelme ennek a dvi csatlakozásnak? úgy értem hogy leülök két egyforma konfig elé,az egyiknél dvi a másiknál sima bármilyen analog bemenettel van megoldva a crt-tft akármi csatlakoztatása...
mennyire érzékelhető a különbség? én laikusként úgy gondolom hogy ez is csak amolyan parasztvakítás...és ha van is, olyan minimális az eltérés, hogy nem éri meg a belefektetett pénzt..... erről mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest