Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az íróm: Lg GSA 4160B.
Volt sokféle lemezem, eddig egyedül 1 Emtec DVD és egy Mic újraírható CD volt az amit tuti nem szeretett. Amik voltak: DVD-R 4X-esben: SoundX, iOmega, Memorex, Princo (asszem ebből 1-ről tűnt el a film). DVD+R-ből csak Ricoh-m volt. DVD-R 8X már több is volt: Benq, Memorex, Sony, Philips, TDK, Ridata, Maxell, Universal. DVD+R 8X csak Memorex. 16X-ból pedig most nyomatom a Benq-t és a Memorex-et.
Nem vagyok márka megszállott, így általában azt veszem ami olcsó. CD-ből jártam meg anno a Tesco félével, na olyat nem is vettem többet. 10 db-ból 4-ről tűnt el adat. Nem jó arány.
Ja és képzeljétek, megtaláltam a legelső DVD-met, amit a Teac íróhoz kaptam, eredeti Teac 4X DVD-R. Sajna akkoriban (2003 dec. 23) hiába írtam csak 2X-esen, a Teac író, az új Asus olvasóm és az asztali Panasonic lejátszó sem olvassa be, csak az LG íróm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest