- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
törölt tag
csak egy lamer kérdés :) van különbség a cd és a dvd írási sebessége között?
-
tobsa
tag
Próbáltam olyan progival is/azt hiszem Ulead disc creator/ami közben kiírja az átlagsebességet is.Sajna 1 fölé nemigen ment.Lehet,hogy firmware-t kellene frissítenem? /3 hónapos az iró/
-
erdoke
titán
Próbálj meg egy ISO képfájlt kiírni DVDDecrypterrel (ha nincs ilyened, DVD_Video-ból csinál neked a szintén ingyenes ImgTool). Ott látni fogod a puffer mozgásán kívül az aktulis írási sebességet is.
Valószínűleg a vinyódat kell rendbe tenni, de az is lehet, hogy valami nagyon kajálja a rendszert a háttérben, pl. vírusirtó. -
tobsa
tag
LG 4082/B iróm van ,Neroval és Easy Creatorral próbáltam.Felismeri a 4 szeres lemezt de nem hajlandó ilyen sebességgel írni.A leírt eset TDK+RW-vel történt.
Kétszeres TDK-RW-t 1 óra alatt ír.
Nonem négyszeres lemezt is egy óráig csinál.
Azt észrevettem,hogy a buffer kijelző ugrándozik!
Honnét tudom meg,hogy az íróm milyen lemeznél támogatja az adott sebességet?
[Szerkesztve] -
-
Zsotie
tag
Milyen lemezre írsz??
Pontosan milyen íróval??
Lehet hogy csak hiszed, hogy négyszeresen írsz, mivel az íród nem támogtja azzal a lemezzel a 4x írást, és pl. 2x ír. -
-
tobsa
tag
Sziasztok!
Most kezdtem irogatni DVD-t és érdekelnének tapasztalatok,hogy milyen sebességen mennyi idő alatt lehet megírni egy tele lemezt.Nekem az LG iróm 4 szeresen 42 percig írta.Én kicsit sokallom ezt az időt.
Várom a hozzászólásokat!
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Napelem
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged