Aktív témák
-
domedee
senior tag
Vagy még a Nero Recode is elég jó hatásfokkal dolgozik szerintem.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
domedee
senior tag
Persze, de nekem valahogy szebben dolgozik, mint a shrink, meg még tud egy-két apróságot, pl: a Nero féle mp4 (2 féle hang + felirat). Tényleg, próbálta már valaki a Recode-dal az mp4 + 5.1 hangot? Mert kellene hozzá valami plugin, de sehol sem találok olyat a neten, legalább kipróbálni, milyen eredménnyel rakja bele az 5.1-et a filmbe, mert e nélkül csak szimpla sztereóban müxik.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
wedlock
tag
Bocsi hogy belepofizok a nagyok dolgába,de szerintem a legegyszerübb módszer a CloneDVD nevü program használata.Azzal semmit sem kell kódolni,visszafejteni...
Csajokat a paplan fölé,éljenek a kezek!
-
wedlock
tag
Kiválaszthatod hogy a dvd-ről miket akarsz lementeni.(Hangok,felirat,extrák,stb).Ha egy az egyben akarsz másolni akor a legtöbb esetben DL-es iró kell hozzá,de hacsak pl a magyar szinkronos filmet leviszed,feliratok,extrák,és a többi szinkron nélkül,lazán kiviszi egy lemezre
Csajokat a paplan fölé,éljenek a kezek!
-
gg72
veterán
válasz domedee #2404 üzenetére
Sok teszt alapján én is ki merem jelenteni, hogy a Recode jobb minőségben kódol, mint a Shrink. Nem tudom, hogy mi rá a magyarázat (állítólag ugyanazok a programozók készítik mindkettőt). Csak a beállított méretet (4480 MB) nem találja el mindig, pedig két lépcsőben és ''kitűnő minőségben'' kódol. Ez elég bosszantó.
-
Cyberslider
őstag
En nem hasznalom a clonedvd-t,de a clonecd regrol ismeros,azt a slysoft csinalta,most rakeresve kettot is talaltam,ez ket kulonbozo akkor,vagy hogy van?? Melyikrol van szo? Gondolom a slysoftosrol.De akkor mi ez a masik?
Bővebben: link
Bővebben: linkhttps://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
erdoke
titán
válasz Cyberslider #2413 üzenetére
Az első a jó, most valami 2.7.x-nél tart. A másikat nem tudom, micsoda, de szándékosan a 3-as verzióval indult. Rakás kaki amúgy, kipróbáltam.
Asszem, ez itt az igazi honlap: Bővebben: linkA legjobb aláírás a héten
-
OddMan
őstag
Csak DVD Decrypter és CCE-vel lehet gyári DVD-t egy az egyben tömöríteni 4,3GB írható DVD-re???
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
-
-
OddMan
őstag
erdoke: légyszi ird be a fórumba a rebuilderhez hasonló progik nevét.
Nem baj ha nehezebb, vagy nem fog működni, de legalább ki tudom próbálni őket. Talán valamelyikkel sikerül megcsinálnom az Alien3-at. Köszke
A rebuilder nagyon kicsi bitrátát állapít meg ezért lesz iszonyú ronda az elkészült DVD. Szerintem ugyanazt a részt többször is hozzáadja ezért a DVD méretét szerintem jóval felülbecsüli az eredeti mérethez képest. Szal a prepare-nél rosszul számol.
[Szerkesztve]''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
Esetleg még olyan progit is keresek, ami tud valamit kezdeni az .m2v fájlokkal.
A ReMpeg2-ről mi a véleményetek? Mennyivel rosszabb a CCE-nél?
CCE-vel lehet valahogyan M2V file-t tömöríteni?''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
domedee
senior tag
válasz fokukac #2423 üzenetére
Még tudnám ajánlani a DVDFab nevű progit, egyszerű, pár kattintás.Korrektül működik, ki lehet venni belőle hangot, feliratot is, ha kell.
-
attilam
őstag
Nem tudja valaki, hogy a The Filmmachine működik-e 2.70-es CCE-vel?
-
nagyúr
végre megszereztem a 2.70.1.05-ös CCE-t, és a 0.74-es Rebuildert.
Most próbálom, tényleg sokkal gyorsabbnak tűnik.
Viszont egy 73 %-os tömörítéshez beállítottam 4 pass-t, és a felnyíló CCE-ablakokban csak kettőt ír... lehet, hogy tényleg csak 2 pass-szal csinálja meg?
kíváncsi vagyok az eredményre.... mindenesetre nagyon gyorsnak tűnik eddig. 2 óra 10 perce csinálja éa mindjárt végez. (kb. 2 órás film)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz attilam #2428 üzenetére
na, megcsinálta 2 pass-szal, egész jó lett, egyszerűen nem látok benne hibát...
de azért még próbálkozom.
átállítottam 5-re, és úgy már hajlandó volt 5-tel kezdeni... nem értem, a 4 helyett miért cisnált kettőt... na mindegy most újraindítottam, és most kiírja, hogy 4-gyel csinálja.
---------------------------------
Erdoke, egy láma kérdés : van jelentősége, hogy a MPEG2Dec3dg.dll - t, vagy a DGDecode.dll-t használjuk?
(Minthogy AviSynth már nincs, hanem van helyette DGMPGDec )
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
Még egy hülye kérdés : a CCE Expert Settings-ben hogy lehet játszani a különféle értékekkel?
Most a VBR_Bias-re, és a Quality_Prec - re gondolok. Nekem most az előbbinél 25 van, az utóbbinál 16. ez jó átlagos használatra?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
gabe_
őstag
Hali
Szeretném megtudni, hogy mik a minimális hardver feltételei a biztonságos dvd írásnak.
(Kerestem, de nem találtam ilyen hsz-t)
Amúgy Pioneer 108 -asról van szó...Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Tehát az érdekelne konkrétan, hogy berakhatom-e egy PII 433-as Celeron 64 mb memóriával rendelkező gépbe. Illetve hát berakhatom, csak fog-e benne jó dvd lemezeket írni a kicsike...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Belevagtam en is ebbe a dvd authoring dologba, azonban eddig sajna nem sok sikerrel. Az Monty-fele leiras alapjan probalkoztam a Kor cimu filmmel. Sajna a folyamat legvegen a rebuild elszall overflow hibaval, azon eblul is 3-as hibakoddal.
Lattam, hogy masnak is volt hasonlo problemaja. Sikerult valakinek rajonni, hogy mitol van ez?
Elore is koszi a segitseget,
Fisha
u.i.: gyors segitseget varok, mert mar csak 2 nap van hatra a hetbol. -
gabe_
őstag
Ja igen. Xp van a gépen. Akkor ramot szerezzek még bele...
A Vinyók amúgy Seagate 40gb 7200-as fordulatú + Samsung 160gb-os lenne még bele...Sovány szakácsban sose bízz!
-
Fisha
őstag
DVDReMake 1.3.1
IfoEdit 0.96
DVD Rebuilder 0.52 valamint 0.74
CCE 2.67
EclCCE_1_81
RB-Optv0.9a
Szerkesztettem a filmet. A pontos lepeseket mar nem tudnam leirni,de a Monty fele leiras szerint jartam el. Egy helyen proaktivkodtam csak a leirashoz kepest: A dvd indulasa utan megjelenik egy nyelvi menu, amibol ki lehet valasztani a root menu nyelvet. Minden nyelvhez full le volt tarolvi a hattermovie. Igy, ami nem kellett azt egyszeruen kiszedtem remakeval, es a gombjait is eltavolitottam. -
OddMan
őstag
CCE guruk: ez az opció mit jelent ''add sequence and code'' ?
-
gg72
veterán
Átnéztem a hozzászólásokat, de nem igazán jöttem rá, hogy miként tudnék DivX-ből úgy DVD-t készíteni, hogy a magyar felirat megmaradjon. Létezik erre vmilyen egyszerűbb program? Kösz a választ!
-
nagyúr
válasz fokukac #2429 üzenetére
na, fejlemények.
DGDecode.dll-t használva a végeredmény nem film lett, hanem egy felirat lejátszáskor :
MPEG2 Source : couldn't open source file, or obsolete D2V file.
[elérési út] \ *.avs, line 6
Szóval kísérletnek jó volt, de kárba veszett 5 órám...
a DGDecode.dll-let nem működik, pedig a doom9.org-os Rebuilder-használati utasításban ezt javasolják...
Szóval én maradok a jól bevált MPEG2Dec3dg.dll - nél.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
OddMan
őstag
#2435-re valaki?
-
nagyúr
''mint az köztudott'' - erről a MAcskafogó jut az eszembe...
(''Safranek, maga gúnyolódik velem''
''Én nem, miszter Tájfel... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!'')
--------------------------
SZóval nekem persze a legújabb volt meg...
na mindegy, hülye ember a saját kárán tanul.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
OddMan
őstag
''Add sequence end code'' mit jelent?
Berakok egy képet, hátha így már tudtok segíteni.
Az újabb CCE-k már eltérnek ettől, de ez az opció az újakban is bent van. A help sajnos nagyon nem ír erről semmit, viszont több helyen ajánlották, hogy legyen bekapcsolva. Ezért lenne jó tudni, hogy mit jelent ez az opció.
[Szerkesztve]''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest