- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Belevagtam en is ebbe a dvd authoring dologba, azonban eddig sajna nem sok sikerrel. Az Monty-fele leiras alapjan probalkoztam a Kor cimu filmmel. Sajna a folyamat legvegen a rebuild elszall overflow hibaval, azon eblul is 3-as hibakoddal.
Lattam, hogy masnak is volt hasonlo problemaja. Sikerult valakinek rajonni, hogy mitol van ez?
Elore is koszi a segitseget,
Fisha
u.i.: gyors segitseget varok, mert mar csak 2 nap van hatra a hetbol. -
Fisha
őstag
DVDReMake 1.3.1
IfoEdit 0.96
DVD Rebuilder 0.52 valamint 0.74
CCE 2.67
EclCCE_1_81
RB-Optv0.9a
Szerkesztettem a filmet. A pontos lepeseket mar nem tudnam leirni,de a Monty fele leiras szerint jartam el. Egy helyen proaktivkodtam csak a leirashoz kepest: A dvd indulasa utan megjelenik egy nyelvi menu, amibol ki lehet valasztani a root menu nyelvet. Minden nyelvhez full le volt tarolvi a hattermovie. Igy, ami nem kellett azt egyszeruen kiszedtem remakeval, es a gombjait is eltavolitottam. -
Fisha
őstag
Nekifutottam megegyszer a dolognak.
Most sikerult mas hibat produkalnom. A rebuild legvegen ezzel szalt el:
Bővebben: link
Van valami otletetek? Kezdek nagyon elcsuggedni...
Ezeket a hibakat, hogyan lehetne meg a sok oras enkodolas elott kiszurni? Mert ez igy iszonyat maceras. -
Fisha
őstag
Na sikerult valamennyit elorelepenem.
Leszedtem a 0.77-es rebuildert, es minden editalas nelkul letomoritettem vele a filmet. Egyedul a feliratokat szedtem ki (a rebuildert hasznalva). Igy most vegigment minden hiba nelkul a rebuild is, viszont sikerult az eredmenynek kozel 5 gigasnak lennie. Mitol van ez? 5 passt hasznaltam es _nem_ volt bebipaplva a one pass vbr.
Masik kerdesem az lenne, hogy akkor most hogyan tovabb? Azert eleg sok ido lenne lepesenkent mindig letomoriteni a filmet remake utan, hogy megtudjam mitol hulyul meg...
koszi,
Fisha -
Fisha
őstag
Ok, koszi. Probalkozom meg parat. (szerintem ennyi szamitasi kapacitassal jelentosen elorebb loktem volna mar a seti programot )
Egyebkent termeszetesen prepare utan hasznaltam az rboptot.
Most melo idejere belottem otthon teljesen ugyanezt a tomoritest a 0,74-es rb-vel. Meglatjok, o mit hoz ki belole.
u.i.:
nomeg szereztem uj dvd remaket, hatha azzal majd menni fog mar a szerkesztgetes is
[Szerkesztve] -
Fisha
őstag
-
Fisha
őstag
De mi lehet a rossz?
Semmit se lehet elrontani azon a buta rbopton. Megneztem es 100%-ra van beallitva a meret. Kodolas elott a filmrol leszedtem az autosize pipat es kicsit foljebb toltam a minoseget. Ezzel szinkronba termeszetesen lejjebb ment az extrat minosege. Meg amugy is, ha leszedem tobb helyrol is az autosizet, akkor savenel sir az rbopt, hogy nem fog elferni egy lemezre. Nekem meg nem sirt, amibol arra merek kovetkeztetni, hogy szerinte is el kellett volna fernie .
Egy dologban viszont bizonytalan vagyok. Mit kell beallitanom cce verzionak az rb-ben, ha sp 2.67.00.23-s a cce-m?
Koszi,
Fisha -
Fisha
őstag
válasz fokukac #2603 üzenetére
Atallitottam az rb-t cce sp trialra. Nagy remenyekkel inditottam el este a kodolast, de sajna megint tul nagy lett. Vegigneztem mar vagy otszor minden beallitasi lehetoseget, es nem talalok semmit, amit el lehetne rontani.
RBoptbol van frissebb, mint 0,9a beta? Mert en mar ora kezdek gyanakodni. -
Fisha
őstag
Ugy nez ki sikerult a dolog. Szerkesztgetes, ujratomorites, minden. Mar csak az asztali lejatszomnak nem akarodzott teljesen megenni a dvd-t, amit irtam, de ezen mar nem fogok fonnakadni.
Vegul ezeket hasznaltam:
decrypter
dvdremake
dvdrebuilder
rbopt
imagetools
(Verziokat is megirom majd, de most nem tudom megnezni)
Koszi mindenkinek, aki segitett.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SkyShowtime
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 860 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- Seagate ST10000VE0008-2P SATA3 10TB
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest