Új hozzászólás Aktív témák
-
The_WOLF
csendes tag
Hali mindekinek!
Volt egy egész jó kis oldalunk aminek a neve WEBPORT volt!
De valaki feltörte és azota meg is változatatta, és odaírta, hogy egyesültünk a dvdkingdom-mal! Amiből csak annyi az igaz, ohgy társoldal mind a mai napig!!!
Ezért mivel nem tudjuk tovább használni a WEBPORT-ot!
az eredeti cim: www.webport,fw.hu ill. www.dvdkinddom.cjb.hu
Az ÚJ: www.webportnet.cjb.hu és www.labels.cjb.hu!!!
DVD BORÍTÓK és CIMKÉKET TELÁLHATTÓK itt!
Figyelem feltöltés alatt áll mind a két oldal! -
NiTecK
csendes tag
Szasztok!
Honnan lehet letölteni játék dvd brítókat? -
atuci
őstag
Ha borító akkor:
CoverXP
Leszedheted innen:
Bővebben: link
Most már tud magyarul is. Nagyon jól használható, egyszerűen kezelhető progi. Csak ajánlani tudom.
Hali
[Szerkesztve] -
biga
őstag
Egyszerű a problémád, fogod az eredeti lemezeidet - amiknek a biztonsági másolataira borítót akarsz csinálni - elviszed egy fénymásolással foglalkozó céghez és színesben lefénymásoltatod. Bár ez nem olcsóbb megoldás - bár egy lapra lehet ráfér 2 borító - de biztosan jobb minőség és mellé gyorsabb is, mintha nyomtatnád.
-
francesco
csendes tag
Üdvölet! Sok jó ötlettel elláttak, ezért én nem ilyen oldalról közelítem meg a problémádat. Nézzük szakmai szemmel, mivel szerkesztettem már újságot, fotókat, klnbz. borítókat, miegyebeket. A borítókat valóban Te magad is szerkesztheted, vagy kész termékkel foglalkozol. De. A kép mérete több féle paraméterből áll. Ezt senki nem írta le, ezért mondom el. Van a fizikai méret, ami a DVD boritó esetében 18,3*27,4 cm. Viszont van egy felbontása is a képnek, amit dpi-ben (képpont per hüvelyk) adnak meg. Mivel mi decimális mértékegységekkel dolgozunk, ellentétben az angolokkal, ezért képpont per centiméter amiről beszélünk. Ez azért fontos, mert ezt nevezik a nyomdászok rácsnak. Érthetőbben: egy átlagos újság 60-as ráccsal dolgozik (60 pont/cm), egy jó minőségű azonban legalább 100-assal. Csak hogy érzékelni lehessen a különbséget, egy ma használatos fotó nyomtató 1500 és 1700 pont per cm között dolgozik. Tehát 100-as ráccsal nagyon jó boritókat lehet készíteni. Ezért fontos, hogy amikor szkennel az ember a felbontást min 254 -re kell állítani, de jobb a 300, mert kicsinyíteni még mindíg lehet. Vagy mikor letöltesz egy képet, a jobb egérgomb tulajdonságok megmutatja hány képpontból áll a kép. Sok hely van, ahonnan le lehet tölteni, de ha olyat látsz, hogy 900*600 az semmire nem jó. Ami már megfelelaz a 2740*1830. De vannak ettől is jobb képek. Ilyen lelőhely a http://borito.zsaminet.hu/covers/a.html (itt a ''a''.html azt az oldalt jelöli, ahol az ''a'' -s boritók vannak. Ha Te magad szerkesztessz, akkor be kell állítani a kép méretét, és felbontását, és ez után lehet dolgozni. Amennyiben egyéb kérdésed van a fotószerkesztéssel kapcsolatban, bátran keress meg.
-
Ezen az oldalon valóban nagyon jó CD és DVD borítók vannak, viszont az oldal használatát csak a legerősebbre állított tűzfal mellett ajánlom.
Hihetetlen mennyiségű dialer, back-door, tracker, ad-ware, spyware, stb. vírus/féreg hemzseg ott, az oldal használata után legalább kétféle progival (Spy Sweeper, SpyBotS&D, stb.) le kell ellenőrizni a rendszert !!! -
Petes
tag
Borítónyomtatásra szerintem a legegyszerűbb megoldás a Nero Cover Designer ami benne van a szokásos Nero csomagban, nem kell a mérettel foglalkozni csak meg kell szerkeszteni grafikailag, ha borítot akarsz akkor http://cdcovers.cc lehet vele cd, dvd, mini disc meg egyéb borítókat is tervetni.
rem tudtam segíteni -
PicNick
csendes tag
Én az MsOffice Publisher-t használom borítok szerkesztésére és kinyomtatására.
Ha van ilyen progid, akkor gyorsan és egyszerűen tudsz borítokat nyomtatni.
Én úgy oldottam meg, hogy lemértem a borítot és vonalakkal létrehoztam egy sablont, majd erre a mérethejes sablonra beszúrtam a boríto scanjét (képét)
és méretre igazítottam. (ezt így elmentettem és ha bármikor kell borító, akkor csak kicserélem a képet és nyomtatom is -
zambo0607
csendes tag
Helló Mindenki!
Szükségem lenne segítségre, mert másolt dvd filmnek, vagy audió lemeznek a borítóját szeretném kinyomtatni, de még sohasem nyomtattam ilyet.
Nemtudom, hogy kell-e valamilyen különleges papírfajta, vagy jó az egyszerű A4-es is?
Tintasugaras nyomtatóm van (HP Deskjet 640), remélem alkalmas erre a célra!
Nekem megfelel bőven az a minőség, amit azok készítenek, akik másolják eladásra a dvd lemezeket. Csak ne legyen nagyon gagyi!
Kérem ebben jártasak segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest