- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Nyomtató topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Ez alapján a jellel van gond. Hogy ez a csatlakozó, a kábel vagy a szolgáltató miatt van, azt nem lehet megmondani.
A TransEdit-el (ami a DVBViewer része) le tudod tesztelni a felvételt, F10-et megnyomod és betallózod a fájlt. Csak az eltart egy ideig, mert olyan módon tesztel, mintha lejátszanád. Ha a Missing oszlopban nem 0 van, akkor hibás a felvétel a jel miatt. Vagy esetleg ott a TS Doctor, de ez csak 30 napos próbaverzió. És szerintem én már régebben kilőttem ezt a keretet, így megnézni nem tudom.
De amúgy a TransEdit-tel tudsz egy frekvenciát is tesztelni, akkor minden csatornát néz azon a frekvencián, hogy melyiken van hiba. Az is lehet, hogy csak az egyik rossz, a többi jó, akkor az szinte biztos szolgáltatói hiba.
Nálam anno volt amúgy olyan, hogy nyáron nem lehetett tv-zni, mert ha túl meleg volt odakint, akkor minden csatornán szétesett a kép folyamatosan. Aztán a szolgáltató kábelt cserélt és csinált valamit az oszlopon, azóta jó. Persze most nem a meleg miatt van, ez csak egy példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- Android felhasználók OFF topikja
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest