Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Csak a beszélgetés kedvéért visszatérve a szoftverfejlesztő utálatra.
Ez a verzió (7.2.2.0) június 2.-án került kiadásra. Valószínűleg azóta van tudomásuk erről az aprócska kis hibáról június 29.-én már volt rá megoldás, (Amit linkeltél) bár még tesztelés alatt volt. Azóta is majdnem eltelt két hónap. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ennyi idő alatt nem lehetett volna odalökni mondjuk egy 7.2.2.1-et csak úgy gyors tapaszként, vagy csak próbából.
Szívem szerint már írtam volna én is az adott fejlesztőnek, hogy ugyan küldje már el nekem is... Had "tesztelem", de úgy voltam vele, hogy: "Á, minek? Hisz, úgyis mindjárt kijön!" Na ezt játszom egy hónapja. "Na de, most már biztos...." És szépen lassan eltelik még egy, majd valószínűleg még egy hónap.
És mindezt úgy írom, hogy várok egy játék BÉTÁJÁRA is aminek megközelítőleg július elején kellett volna megjelennie, hisz a publikus megjelenést ígérték augusztus végére!
Lehet, hogy nincs rálátásom a fejlesztői tevékenységre, de számolni még tudok (Úgy ahogy)
Ja igen. És olyan férc (Nem ez a szó illik ide!) munkát végeznek, hogy nem győzik a modderek és jómagam kijavítani. Élhetőre, használhatóra reszelni.
Ezek után nekem jó véleménnyel kellene lennem róluk? Mert nincs az a tolerancia szint, amibe ezek a dolgok, amik engem érintenek beleférnének.
És akkor még ott van a világ összes baromsága ami mostanában ömlik a nyakunkba és az én idegeim szép lassan kezdik felmondani a szolgálatot. Lásd: Arecibo
Elnézést, hogy picsogás lett a vége. Ki is törölhetném, de akkor mivel büntetnélek benneteket?!?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Witcher topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest