- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
farkas-j #19843 üzenetére
Több csatornán is jelentkezik, de, hogy mindegyiken, azt még nem figyeltem meg. A másik két tv-nél nincs box, csak simán a Tarr-os kábel van bedugva és azoknál eddig nem vettem észre ezt a hangkimaradást. Mivel előtte az Intek-nél is jelen volt, ezért gondoltam, hogy lehet a kábellel van gond.
-
francz'70
senior tag
válasz
farkas-j #19835 üzenetére
Szia!
Nálad is elmegy időközönként egy pillanatra a hang az Amiko HD 8142 Twin C-nél? Nálam kb. 2-3 óránként egyszer, de van, hogy bekapcsolás után rövid időn belül akár kétszer is. Nem minden nap, de utóbbi időben mintha többször lenne. Mondjuk előtte a lecserélt Intek-nél ugyanez volt, viszont az Amiko-nál eleinte nem volt feltűnő, inkább csak mostanában.
Lehet, hogy a Tarr-os kábel a hunyó? -
francz'70
senior tag
Mondjuk én az előző boxommal nem kínlódtam ennyit a szintén TARR-os kábelnél, pedig az még a legendásan fagyogatós Intek C12CX volt. Az Intek áramtalanítás után egy-két napig tökéletes volt
..de még utána sem volt ennyire rossz a helyzet mint az Amiko-nál.
Ami viszont elég érdekes, hogy box nélkül mind a három Samsung tévém tökéletesen megjeleníti a műsorújságot.
Na ezért gondoltam, hogy valszeg az Amikoval lehet valami gond, de az is lehet, hogy ez ilyen -
francz'70
senior tag
Kérdezném azoktól akik Amiko set top box-ot használnak, hogy jellemző az Amiko-ra az EPG lassú, akadozós megjelenítése, vagy csak nálam ilyen kínlódós?
Pl. ha az EPG en belül lépegetek sokszor (szinte mindig) az egyik csatornánál van, a másiknál már nincs, vagy csak 1-2 műsort ír. De van olyan is, hogy ha vissza lépek az előző csatornára, ahol elötte volt műsor megjelenítés, akkor egyszer csak sehol semmi...viszont ilyenkor néha segít ha rányomok az adott csatornára, akkor van, hogy helyre áll, csak hát ugye az éppen alatta nézett műsor egy kis időre bukta.
Van esetleg valami beállítás ami ezen segíthet? -
francz'70
senior tag
Használ valaki Amiko HD Twin C-hez SATA porton keresztül SSD-t? Az a problémám, hogy nem találom sehol a menüben.
Lehet, hogy így simán nem érzékeli, kell formázni mielőtt csatlakoztatom? -
francz'70
senior tag
Sziasztok. Le szeretném már cserélni a Tarr-os felvevős beltérimet (Intek HDPV-C12CX) egy másik twin tuneres set top box-ra. Tarr-nál a Technisat k4 isio van, de hasonló paraméterekkel tudna valaki ajánlani olcsóbb alternatívát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest