Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek. Meg van a tv kari és most le is teszteltem... egyenlőre csak gyári softverrel, de így is elég jó...
Bejön Pápán:
DUNA TV
AUTONOMIA
Euronews -en, fr, ger
m1 hd
m2 hd
ATV kódolt
Hirtv kódolt
3d rádió...vmit lehet tenni, hogy az atv és a hír tv menjen? bár at atv nem lényeg
amúgy jó a cumó... távkapcsba kell elem... na meg az antennára egy drót darab, hogy jobban vegye az adást... de működik...
Valaki tud válaszolni nekem erre na meg ha tudnátok egy friss lefedettségi térképet örülnék neki...
-
gfefe
őstag
az én kérdésemre valaki
-
gfefe
őstag
üdv mindenkinek. Most veszek egy ilyen szépséget... úgy olvastam , hogy a gyári szoftver eléggé kezdetleges. Tudtok adni hozzá valamilyen megfelelőt? Mik a tapasztalatok egyébként ezzel a tv-tunerrel kapcsolatban. (ha használ itt valaki ilyet)
thx előre is
(mod: jelenleg vista 64 bitet használok... Amint azonban kijön a fullos win7 x64 az lesz a gépemen...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest