Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
Köszi. Kipróbálom a hétvégén.
-
atirag
őstag
Köszönöm a segítségeket. A digi online nem volt túl stabil régen. És valahogy abban nem bízom. Igen az antennás megoldás lenne a legegyszerűbb. De azért gondolkoztam egy xiaomi mi box s készüléken. Csak nem tudom azzal,hogyan tudnám mondjuk az M4 hd-t nézni.
-
atirag
őstag
Igen néztem egy xiaomi mi box-ot is. Jónak tűnik ,de nem tudom milyen applikacio működik. Mert Digi van nálunk és annak nincs semmi.
m4 sport lenne az elsődleges .
Mi az a Tarr? -
atirag
őstag
Túl nagy antennát nem igazan tudok felszerelni . A teraszra szeretnék egy tv-t esetleges sport műsorok miatt. Örbyottyanban lakom . Fura mód a dombon és mégis naraancs( azt hiszem) a lefedettség a mindig tv honlapján .
Milyen egyéb antennát érdemes nézni ami esetleg nem ilyen nagy? -
atirag
őstag
Sziasztok. A kertben szeretnék használni egy tv-t. Van benne dvb-t . Mit vegyek hozzá,hogy megbízhatóan tudjak nézni mondjuk M4 sportot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged