- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toshy
csendes tag
Sziasztok! Ebben a témában most írok először. Ma egész nap ezt a topicot olvastam de 100%-ig nem kaptam választ az Én "problémámra", valószínűleg mivel nincs kellő háttértudásom. Tehát leírom miről is lenne szó. Nem régiben vettem egy Samsung LE22A656A LCD Tv-t a hálószobába. Fel is fúrtam a falra, szép jó stb... de zavar a koax kábel ami kilóg a TV-ből mert vagy 4m-re van az aljzat a falban. Bevéshetném a kábelt a falba és minden megoldódna de Én gondoltam a nehezebb utat választom
. A tv-ben van DTV, természetesen mpeg2-es dekóderrel plusz az oldalában egy Common Interface slot. Most olvastam, hogy elvileg létezik olyan kártya amit bedugok a CI slotba és az mpeg4-es magyar jeleket átalakítja a TV számára mpeg2-re és máris tudom nézni azt a pár ingyenes adást amit most is a szobaantennával. Na most a kérdés, hogy tényleg van-e ilyen kártya, ha igen hol és mennyiért lehet venni, illetve, hogy ha ezt mecsinálom akkor nem kell már semmit beledugnom a TV-be? Maga a tv lesz egyben az antenna is? Győrben szeretném amúgy használni. Előre is köszi mindenkinek és nagyon várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest