Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
válasz
csendes
üzenetére
Köszi! Igen, abból a topicból küldtek ide, hozzátok

Én nem szeretnék 30k-t rááldozni a dologra és az analóg TV-n amire rá szeretném dugni a STB-ot csak SCART vagy antenna csatlakozó van. 10k-t gondoltam most erre szánni. Semmi különleges igényem nincs. Esetleg annyi, hogy a 720p-s mkv-val is megbírkózzon és XviD-es AVI ne okozzon neki gondot. -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha minél olcsóbb set top boxot szeretnék venni - melynek elsődleges funkciója az USB-ről történő videólejátszás lenne - akkor melyiket érdemes választani?
Az Alcor HD-2650 DVB-T még mindig jó választás? -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok.
Segítségeteket szeretném kérni beltéri antenna választásában. 3 TV-t kellene ellátnia vagy egy beltéri antennának vagy alternatív megoldásként három nagyon olcsó antennának. Milyen lehetőségek vannak erre? Két LCD TV lenne, a harmadik pedig egy STB-al rendelkező analóg TV. A TV-k egymástól 5-6 m távolságra vannak. Tégla házról van szó. Szerintem ablak közelében lenne megfelelő jelerősség. Milyen információkra van még szükség ahhoz, hogy antennát tudjatok ajánlani?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Segítségeteket szeretném kérni beltéri antenna választásában. 3 TV-t kellene ellátnia vagy egy beltéri antennának vagy alternatív megoldásként három nagyon olcsó antennának. Milyen lehetőségek vannak erre? Két LCD TV lenne, a harmadik pedig egy STB-al rendelkező analóg TV. A TV-k egymástól 5-6 m távolságra vannak. Tégla házról van szó. Szerintem ablak közelében lenne megfelelő jelerősség. Milyen információkra van még szükség ahhoz, hogy antennát tudjatok ajánlani?
wassermann