- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
azbest #19445 üzenetére
Köszi a válaszokat! Nem pótolhatatlan felvételekről van szó, csupán a kíváncsiság hajtott, hogy van-e mód az ilyetén rögzített adások lejátszására fájl szinten PC-n. A felvétel szabadon fogható adóról volt (M4 sport). A dekódoló program a DeSTRoi nevezetű program, ami elvileg kifejezetten a Samsung által előállított "str" kiterjesztésű fájlok visszafejtésére van, de vagy én használom rosszul, vagy nem működik. Mindenesetre egy próbát megért, köszi mindenkinek!
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Ez egy Samsung UE48JU6400 típusú készülék. A helyzet egyébként megfelel az általad leírtaknak, a tv-be megy a koax és úgy rögzítek a tv-be dugott usb-re.
Egyébként lehet én fogalmaztam rosszul, vagy a válaszod nem jól értelmezem, de a kérdésem pontosabban az lenne, hogy amit az USB-re rögzít a tv, egy "str" kiterjesztésű fájl, annak a lejátszására van-e mód pc-n? Annyit találtam, hogy van egy visszafejtő program, amely ebből az str-ből csinál "ts" kiterjesztést, ami elvileg DVD formátum lenne, de lejátszani továbbra sem tudom semmilyen média lejátszó programmal. -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Van egy sejtésem, hogy nem jó topikba írok, de első keresésre nem találtam jobbat: abban tudnátok segíteni, hogy van-e bármilyen lehetőség Samsung Smart tv-n USB-re rögzített adás PC-n történő lejátszására?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest