- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompika31
csendes tag
válasz
zhagyma #5080 üzenetére
Hello zhagyma!
Hu te nem nagyon tudom a nagylepke tipusát+erősitőjét!Van kb. 1 km-re egy domb,lehet az árnyékol be!Probáltam padlástérben és szabadban is két különböző nagylepkével!Sokan dicsérik az inglar gyártmányt,állitolag sokkal jobb a nyeresége a nagylepkénél!A 94 elemesre gondoltam!Amugy erősitő nélkül meg semmit se lehet fogni itt!Mi a véleményed?Egy jobb antenna segitene a dolgon?A legközelebbi az a Pesti torony!Mi a te véleményed? -
tompika31
csendes tag
Hello!Vettem egy gigabyte u7200-as dvbt tuner kartyat!Feltelepitettem a gépre,de semmi jelet nem mutat!Tsreaderrel sem!Analog csatornák jönnek,digitálisak meg sem mukkanak!Kb 40 km-re vagyok a Pesti toronytól!Antennám egy erősitős nagylepke!Olvastam,hogy már ez volt téma pár honapja,ott az erősitő volt problémás,ha jól emlékszem!Nálam kell az erősitő,mert ha kihuzom,nincs jelem!Segitséget kérnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged