Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
Sziasztok...az új Mindig-TV extra egy 10 éves tévével és egy Conax kártyával már nem fog menni? Mindkét eszköznek újabbnak kell lenni?
-
simongab
senior tag
Kérlek segítsetek
Adott egy Acer Aspire 6935G-944G32BN egy Avermedia A309 beépített TV kártyával, de van hozzá egy külső A827 hibrid USB HX kártya is. Digitális földi tévét (DVB-T) szeretnék vele nézni
W7 alatt tökéletesen működött saját szoftverével is, és a Media Centerrel isVista Home premium (32) alatt saját szoftverével szintén jól működik, de a Media Centerrel nem. A hibajelenség hogy bár néhány adót megtalál, de a műsorujságot nem tölti be, az adókat nem megfelelően azonosítja, és a megtalált adóknak nem ad képet hanem azt mondja hogy digitális audioszolgáltatás. Mindkét kártyával ezt produkálja.
SP2 t feltettem, driverek a legújabbak, a media centernek van internetkapcsolata, kínomban a régiók váltogatását is kipróbáltam.Teljesen reménytelen a helyzet, merre induljak el?
Nem tudom hogy gyárilag milyen progival kellene működnie a beépített TV kártyának
Köszi
Gábor
-
simongab
senior tag
nincs parabolaantennám
-
simongab
senior tag
Segítsetek!!!
Adott egy Acer Aspire 6935G egy Avermedia A309 beépített TV kártyával, de van hozzá egy külső A827 hibrid USB HX kártya is. Digitális földi tévét szeretnék vele nézni
W7 alatt tökéletesen működött saját szoftverével is, és a Media Centerrel is
Vista Home premium (32) alatt saját szoftverével szintén jól működik, de a Media Centerrel nem. A hibajelenség hogy bár néhány adót megtalál, de a műsorujságot nem tölti be, az adókat nem megfelelően azonosítja, és a megtalált adóknak nem ad képet hanem azt mondja hogy digitális audioszolgáltatás. Mindkét kártyával ezt produkálja.
SP2 t feltettem, driverek a legújabbak, a media centernek van internetkapcsolata, kínomban a régiók váltogatását is kipróbáltam.
Segítsetek, teljesen reménytelen a helyzet
Köszi
Gábor
-
simongab
senior tag
Szűkül a hurok a probléma körül
Avermedia Volar HX
(AVerTV Hybrid Volar HX
A827)Van valakinek tapasztalata Vista Home Premium alatt a Windows Media Centerrel való problémákról?
Most ott tartok hogy a saját progival tökéletesen működik,
de a a Vista WMC vel nem !!!! , nem ismeri fel az adókat, csak akadozó hangot ad, műsorujságot nem tölti be.
Windows 7 alatt tökéletesen működik
Azt írják, hogy Vista WMC kompatibilis, viszont a Microsoft kompatibilitás listájában nincs benne
Valakinek valami ötlete?
Köszi
Gábor -
simongab
senior tag
én annyit tudok hogy nem egyszerű történet
HW is kell hozzá, meg vacakolni is kell vele
-
simongab
senior tag
a legújabb van mindenből az aver hez is és az nvidiához is
a legfurább az hogy aWMC meg sem mukkan
W7 alatt tökéletesen ment
Nem értem
-
simongab
senior tag
sziasztok
megint itt
Végül hogy ne legyen gond vettem egy acer 6935g t
(Intel Core 2 Duo T9400 2,53 GHz nvidia9600)w7 alatt tökéletesen működött a TV kártya, viszont sok más nem, most felraktam rá a vistát de most minden tökéletesen működik kivéve a TV KÁRTYÁT belső is van Avermedia A309 és külső USB s Avermedia 827 V HX
WMC alatt el sem indul a műsor, az aver saját progijain borzasztóan akad, és a procit ugye nem nagyon haszálja, tehát nem itt a baj
Várom az ötleteket
Köszi
Gábor -
simongab
senior tag
Összelőttem a cuccot, jól müködik általában (Aver media Hibrid USB) a processzor viszont HD müsoroknál képváltásnál 100% és itt be is akad a kép sajnos.Tehát már csak a proci a határ! Ez Core 2 Duo T5500 667FSB és1,67mhz mindig az a kérdés, hogy egy Core 2 Duo T5800 800FSB 2,0 mhz es gép amit szeretnék megvenni az vígan elszaladhat, vagy az is be fog néha akadozni csúcsterhelésnél?
-
simongab
senior tag
még mindig aver media
-
simongab
senior tag
Gondolom A Media Center saját codecjét. Mint írtam ezzel nagyon picit akad csak, de 100% on megy a proci. Várom az ötleteket.
-
simongab
senior tag
Kipróbáltam a Media Centerrel, 3 gond van vele: Duna TV HD adásával 90-100% on hajtja a procit, sokszor lefagy, és nem tudom használni az Aver távszabályzót. Jelminőség 100% (tetőantenna ami a szabadság hegyre néz)Az aver program legújabb W7 es frissítése van fent, és így is akad nagyon, igaz hogy a procit csak 50% körül hajtja. Nem tudom hogy a teljesítménykülönbbség, többlet ami a C2D 1.67 és 2.0 között van elég e?
-
simongab
senior tag
-
simongab
senior tag
Bizonytalan vagyok, félek, hogy ezzel is akadni fog. Igazából tapasztalatok érdekelnének
-
simongab
senior tag
Sziasztok
Van egy AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX – USB TV Tuner em, és egy Intel® Celeron® M processzor (380) laptopom, sajnos a HD Digitális adás nagyon akad persze nagyon régi a gép
Milyen processzoru( kódjelű) laptopot kell venni hogy biztonsággal elfusson rajta a TV tuner, és fel is lehessen venni vele?
Ha tudtok tapasztalatokat írjatok
Üdv
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged