- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
killdashnine
csendes tag
megjött a friss ropogós Technisat CableStar HD 2, volt kis időm tesztelni is. win7 x64, dvbviewer.
általánosságban véve meg vagyok vele elégedve, dvbviewer megy szépen, stabilan vele, csatornaváltás azonos frekvencián fél sec, nem azonoson 1 - 1.5, epg jön rendesen, egyszóval nincs panasz. az egyetlen dolog ami zavar, hogy 2 osztás után jut el hozzám a koax, és mire ideér, pár csatorna már igen tré minőségben jön (szaggat, hibás gop-ok tömkelege), más be se jön. megnéztem, és az első osztás előtt, sima toldóval, 10méter koax-szal az oszloptól kifogástalan minden, vagyis a 2db osztó erősen visszavesz a jelszintből, vagy megszűr néhány frekvenciát. kérdésem vmi hozzáértőtől: ha teszem azt, az elosztókra szükség van mindenképp, mert több tv van, akkor mi lenne a megoldás? aktív elosztó? vagy egy erősítő még az első osztás előtt?
-
killdashnine
csendes tag
én most rendeltem ipon-tol a Technisat-ból, eddig kint volt argep-en, valszeg az utolsot vittem el mert mára már leszedték, bocsi
valakinél csak van még: [link]
izgatottan várom a kártyát, sajnos csak 2db pci van a htpc-ben, és van emelett egy skystar2-m meg egy gigabyte dvb-t tuner is, valamelyik helyett usb-st kell vennem, vagy egy combo pci-e..
nalam is win7 x64 alatt fog menni, ha megjön, írok egy rövid review-t saját szemszögből. -
killdashnine
csendes tag
usb-s és pci/pci-e tunerek között van vmi működésbeli különbség? pl csatornaváltás sebessége vagy ilyesmi? kételkedve nézek ezekre az usb-s tunerekre, hozzák-e azt a sávszélt, amit egy pci..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest