- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mentát
csendes tag
Most rákerestem, és találtam még a Technistar K4 ISIO-t (nem tudom mi az az ISIO
) ebben négy tuner is van, de azért ez már nem olcsó. Mondjuk amazon.de -ről valamivel olcsóbb mint itthon.
-
Mentát
csendes tag
Időnként felmerül bennem az igény egy PiP-es kéttuneres DVB-C set top boxra. Sajnos ez meglehetősen ritka. Láttatok esetleg valahol ilyet mostanában?
-
Mentát
csendes tag
Sziasztok! A digi-s topicban már feltettem a kérdést, de beírom ide is:
Időnként újra és újra felmerül bennem az igény, hogy kéne egy olyan STB, amiben két DVB_C tuner van, és tud PiP-et is, és így lehetne úgy meccset nézni, hogy egy másik meccs fut a sarokban
Sajnos nem túl nagy a választék az ilyen set top box-okból. Tudnátok ilyet ajánlani emberi áron? Az AliExpress-en találtam egyet, de az a baj hogy csak kettesével lehet venni :
Meg talán codec-ben nem is a legfrissebb ez a cucc.
Esetleg valaki nem akar betársulni egy ilyenre? -
Mentát
csendes tag
Sziasztok! Milyen dvb-c stb-t ismertek, ami tudja a PiP-et? Gondolom ehhez két tuneres fajta kell. Egy projektorra szeretném rákötni, Digi kódolatlan jelre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest