Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
válasz
Lacikaaa007
üzenetére
Szia,
Nem akarnálak elkeseríteni, de szerintem esélyed nincs. Nem csak a Dunántúlon, de máshol sem. Talán állomáson minimális, de menet közben nem. Sokat rádióztam, és próbáltam tv-zni vonaton, de gyakorlatilag esélytelen digitális adást venni.
Az erősítővel nem sokra mész, ha nincs jó jeled, csak a zajt fogod erősíteni.
Ráadásul Magyarországon nem jó a mobil vétel esélye, nagyon ki van hegyezve a vétel a nagy kapacitásra, és nem a vételi stabilitásra. -
Murphistic
aktív tag
válasz
Lacikaaa007
üzenetére
Szervusz!
Mivel vonaton fogod használni ezért gondolom az ennél nagyobb antennák felejtősek. Ami tippem lenne, hogy beszerezhetsz egy "gyertyaerősítőt" [link], amit USB portról táplálsz.
Ugyanakkor a véleményem az, hogy nem éri meg a befektetést. Én pl. FM rádióadásnál találkozom azzal, hogy néha még a kocsi típusa is számít a vétel szempontjából és az antennát néha nagyon pontosan kell beállítani, ami egy izgő-mozgó vasúti kocsiban elég nehézkes. Szerintem azon bukik leginkább a dolog, hogy az antenna a kocsiszekrényen belül lenne, ami árnyékolja a vételt.
Viszont várd meg a többiek véleményét is, ők a profik a témában
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510CS LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
wassermann