- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
hhheni #13323 üzenetére
Mindenesetre, a hozzászólásomban említett probléma megszűnt a lengyel gyártó (mármint Kínában gyártó) honlapjáról letöltött illesztőprogrammal. Csak nem a legújabbat kell letölteni, hanem az előzőt.
Ennek a készítője is más, az AfaTech nevű cég kreálmánya, akik az AFxxxx chipeket is gyártják (az ITE egy másik cég).
Chipverzió: IT9135FN, 048D_9135
-
peterk
senior tag
válasz
hhheni #13315 üzenetére
Kapcsolódva wassermann-hoz, annyiban feltétlenül igaza van, hogy nem lehet úgy segíteni, hogy nem ismerjük az igényeidet. Nem írtál pl. olyant, hogy XY típust már használtam (akár régi analóg vevőt) és az tetszett, vagy nem tetszett. Így pedig tényleg az a legokosabb tanács, hogy vegyél egy egyszerűbbet - mindegy melyiket - és mindenképpen olyan boltban ahol lehetőséged van komolyabbra cserélni, ha kiderül, hogy neked nem felel meg.
-
Kernel
nagyúr
válasz
hhheni #13315 üzenetére
Én egy IT9135FN-chipre épülő sticket vettem, mindössze 1750 Ft-ot vettek le érte a PayPal-ről, postával együtt. Viszont a tartós használat során azt vettem észre, hogy másfél-két óra üzem után elkezd egyre többször kihagyni, akadozni, mint amikor kevés az antennajel (de a kijelzett szint nem változik).
Ha ilyenkor átváltok másik multiplexre, majd vissza, ismét hibátlan vagy 2 óráig. Tehát nem elég a multiplexen belül másik műsorra állni, hanem frekvenciát is kell váltani, hogy újrahangolja magát.
Nem tudom, hogy ez a chip típushibája-e (illesztőprogramot hiába cseréltem), esetleg a rezgőkvarc nem stabil (ami az időalapot adja a frekvenciaszintézerhez, alkatrész a jobb felső sarokban), csak akkor elvileg nem ilyen szabályosan csinálná.
De úgyis akarok rendelni még egyet, szintén eBay-ről, ez meg jó lesz vésztartaléknak, illetve duplatuneres alkalmazáshoz másodlagosnak. Ennyiért nyilván nem fogom visszaküldeni Kínába, meg egyébként működik is.
Ugyanez a típus itthon 5400 + posta: [link] Garanciális probléma esetén ott is buknám a postaköltséget, plusz még szórakozni vele, annyit már tényleg nem ér.
-
peterk
senior tag
válasz
hhheni #13300 üzenetére
DVB-t tunert szvsz felesleges Ebay-ről rendelni, mert itthon is kapható számtalan típus pár ezer forintért. Nem ér annyit az a párszáz forint spórolás, mint amennyit a potenciális problémák, garanciális ügyintézés kockázata jelent.
Itt van egy csomó: http://www.argep.hu/trend/USBD/USB-DVB-T-tuner.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Witcher topik
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macska topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged