Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Cöletibi
üzenetére
Na igen, aztán majd 3 év múlva kitalálják, hogy 2 adó ingyenes, a többiért fizess és ki lehet dobálni az összes ilyen vevőt. Én meg sem engedném, hogy Conax modul nélkül forgalmazzák őket
Olyan borzalmakat láttam a boltokban, hogy siralom. Hirshmann felirattal 30 ezer Ft környékén Conax nélkül, egyetlen scart kimenettel. A készülékek legalább fele bóvli: fogyasztói társadalom ugye
Azért írtam, hogy aki nem jár utána tüzetesen a dolgoknak, az megszívja. -
csendes
addikt
válasz
Cöletibi
üzenetére
Egyiket sem ajánlanám. Ezeknél kb. háromezer Ft-tal drágább az Alcor HD 1800 [link], illetve a Wayteq HD-90CX [link], és azokban már van Conax kártyaolvasó, lehet nézni a MinDig TV Extra kódolt adásokat is. Lehet, hogy ez ma még nem szempont, de egy-két év múlva várhatóan már nagyobb lesz a kódolt csatornák választéka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Olyan borzalmakat láttam a boltokban, hogy siralom. Hirshmann felirattal 30 ezer Ft környékén Conax nélkül, egyetlen scart kimenettel. A készülékek legalább fele bóvli: fogyasztói társadalom ugye
Azért írtam, hogy aki nem jár utána tüzetesen a dolgoknak, az megszívja.
wassermann