Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
betyarr #15668 üzenetére
Akkor félreértettem. Azt hittem, hogy Set Top Boxot keresel, de ezek szerint számítógépes tunert. Már meg is nézted a leírást, a lényeget tudod, fórumot is érdemes átolvasni, ott is lehet kérdezni, írnak a gondokról is.
Annyit tennék hozzá, hogy nekem egy sima kínai DVB-T tuner RTL2832U-val néhány nap alatt elromlott. Megnéztem és az oszcillátor ragasztása elengedett, féloldalasan lógott a lapon, már értettem, hogy miért volt ragasztószaga, amikor megkaptam. Mondjuk 8,7 dollárba került, rendeltem egy másikat, az most már egy fél éve megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest